TRACTARI AUTO BUCURESTI

tractari auto

Ai pornit la drum si ti s-a stricat masina? Am gasit solutia potrivita pentru tine. Cu www.alotractari.ro pana sau defectiunile aparute in timpul condusului nu vor mai fi un stres. AloTractari dispune de personal specializat in domeniu, gata de interventie oricand, in maxim 30 de minute oriunde in tara. AloTractari este cel mai mare site din Romania care presteaza servicii de tractari auto, atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Angajatii de la AloTractari sunt capabili sa faca fata oricarui tip de interventie, indiferent de gravitatea ei. In 30 de minute vor ajunge la locul indicat de tine si te vor scoate din probleme.

AloTractari DISPUNE DE UN SERVICE AUTO

AloTractari dispune si de un service auto, iar daca alegi ca reparatia masinii tractate sa fie facuta la service-ul partener, vei beneficia de un discount intre 50 si 100% pentru tractare.

SE POT FACE PROGRAMARI TELEFONICE 

Daca masina ti s-a stricat acasa si nu e graba, atunci poti alege sa faci o programare telefonica pentru tractare, iar daca programarea e facuta inainte cu 3 zile dispui de un discount de 10%

Tractari Auto

AloTractari ofera servicii non stop, indiferent de ora, zi, sau anotimp. Niciodata nu vei ramane in pana cu AloTractari. Agentii nostrii vor sosii la fata locului in cel mai scurt timp posibil.

AloTractari DISPUNE DE O GAMA VARIATA DE SERVICII

Pe langa serviciile de tractari, AloTractari, in parteneriat cu WLC Auto (We Love Cars) ofera si asistenta rutiera, service auto, sau chiar rent a car.

In functie de tonajul masinii, preturile noastre sunt foarte mici, incepand de la 89 de lei pentru masini intre 800-1000 Kg, si pana la 150-250 lei pentru masini intre 1501-3500 Kg. Clientii AloTractari n-au fost niciodată nemultumiti de serviciile oferite de firmă, multi dintre ei alegand service-urile AloTractari chiar si pentru simple controale de rutina. La AloTractari, pe prim-plan sunt clientii, de aceea angajatii AloTractari se vor mobiliza mereu si in cel mai scurt timp posibil vor ajunge la fata locului si se vor ocupa de problema.

Pentru servicii de urgenta sau programari, cei de la AloTractari pot fi contactati la numerele 0762.135.800 sau 0730.135.800 non stop, in orice zi a saptamanii.

Pe site-ul www.alotractari.ro poti vedea daca serviciile oferite de firma sunt disponibile si in judetul/orasul tau. In caz ca AloTractari nu este disponibil in orasul tau, AloTractari dispune de parteneri in toate judetele tarii, mobilizati si gata de interventie cu program 24/24, 7/7.

DE CE AloTractari? Alege AloTractari pentru singurul fapt ca acesti angajati pun pe prim-plan clientul, fiind gata oricand de o interventie oriunde in Romania.

  •   Interventia va avea loc in maxim 30 de minute.
  •   Dispune de service-uri si asistenta rutiera

Cu AloTractari nu vei mai avea stres ca vei ramane blocat in trafic sau ca nu vei ajunge in locul dorit la timp. Dupa ce vei beneficia de serviciile de tractare AloTractari, partenerii lor

Comments are closed.