Torturi de nunta, bijuterii dulci pentru clipe memorabile!

Unde s-a mai pomenit nunta fara tort? Chiar daca faci o nunta mare, de 100-200 de persoane, sau faci o nunta mica, in familie, cu maxim 50 de invitati, tortul miresei nu poate sa lipseasca. E ca si cum ai face o nunta fara rochia miresei, fara lumanari si fara verighete. Fara doar si poate, torturi de nunta, chiar daca nu intrec in importanta aparitia miresei, joaca un rol deosebit de important si toata lumea asteapta momentul in care tortul este adus cu fast, pozat, admirat si apoi degustat.

Torturi de nunta in 2015 sunt adevarate opere de arta!

 

Torturi de nunta, bijuterii dulci pentru clipe memorabile!Daca la inceputul anilor ’90 erau la moda in Romania torturile umplute si decorate cu celebra crema de unt sau margarina spumata bine cu zahar si cacao – pe care clientii in 2015 nici nu vor sa o mai vada si-ti spun special atunci cand fac comanda sa nu folosesti acest gen de crema -, iar decorurile erau cat mai simple, in general se utiliza multa frisca pentru torturile de nunta, exceptie facand torturile din zahar caramelizat si nuca, in 2015 se poarta torturi de nunta din fondant sau pasta de zahar.

Aceasta moda a trecut oceanul si a ajuns si la noi din America, desigur, americanii fiind cei care au utilizat pentru prima data fondantul la decorarea torturilor – pe de alta parte, englezii concureaza cu americanii in arta decorarii, primii fiind inventatorii royal icingului, torturile lor fiind extrem de spectaculoase pe partea de estetica – aducand torturi de nunta la un nivel de arta, adevarate bijuterii dulci, comestibile, insa pe care daca le vezi in realitate chiar ti-e mila sa le tai, atat sunt de frumoase si de spectaculoase.

Si cum nunta fara flori nu exista, torturi de nunta in 2015 sunt decorate in continuare cu flori, insa din fondant. Totul se realizeaza in functie de dorinta miresei, ea este pionul principal, iar torturi de nunta sunt 100% personalizate, de la interior si pana la exterior, de la culori si pana la decor.

Cert este ca daca-ti doresti o nuna de neuitat, o nunta ca-n povesti, iar tortul sa fie un punct de atractie al serii, torturi de nunta decorate in fondant sunt cea mai inspirata alegere. Este drept ca sunt mai scumpe – in acest caz si materialele, si manopera sunt mai scumpe, fiind torturi deosebit de migaloase, la care se poate lucra si o saptamana intreaga –, insa merita toata investitia!

Torturi de nunta personalizate de la Cofetaria Oana

 

Daca ti-am facut pofta, daca ti-am starnit curiozitatea sau urmeaza sa te casatoresti in curand si esti din Ramnicu Valcea, atunci esti norocos sau norocoasa. Cofetaria Oana din orasTorturi de nunta, bijuterii dulci pentru clipe memorabile!1 iti poate realiza unul din acele torturi de nunta de revista, un tort spectaculos, care va incununa ziua nuntii tale.

Ingredientele utilizate sunt de cea mai buna calitate, Cofetaria Oana foloseste doar ingrediente naturale, ciocolata belgiana, vanilie de Madagascar, nuca e nuca si ouale sunt proaspete, deoarece se pune pret atat pe interior, cat si pe exterior.

Exprima-ti toate dorintele, spune exact cum ai vrea sa fie tortul de nunta al visurilor tale, da detalii exacte despre compozitie, numarul de persoane invitate, decor, eventual pregateste-ti si niste poze ca sursa de inspiratie – in cazul in care vrei ceva diferit de torturi de nunta pe care le gasesti in portofoliul cofetariei – si ai incredere ca ai facut o alegere inspirata.

Daca vrei sa te bucuri de un tort si frumos, si gustos, alege torturi de nunta de la Cofetaria Oana. Ai nevoie de informatii suplimentare despre cofetaria si produsele Cofetaria Oana? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0350-416.702 si 0744-701.207 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@cofetaria-oana.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.