Top 9 cursuri de calificare in constructii de la Estetic Clas

Top 9 cursuri de calificare in constructii de la Estetic ClasLucrezi in constructii si te-ai saturat sa fii muncitor necalificat? Pe de o parte, buzunarul tau are de suferit din acest punct de vedere deoarece nu esti prea bine platit, pe de alta parte mandria ta de meserias nu se simte  confortabil cu acest statut. Poti sa fii foarte bun in domeniu, sa-ti faci treaba asa cum trebuie, ba chiar mai mult, insa fara o diploma la mana va fi cam greu sa fi platit la adevarata ta valoare.

Plus ca, in momentul in care vei dori sa te angajezi in alta parte, noul angajator s-ar putea sa nu-ti acorde nici macar sansa unei probe, daca vede in CV-ul tau ca esti fara calificare. Un act nu te face mai bun, insa-ti ofera o sansa in plus si ar trebui sa cugeti la acest aspect. Nimeni nu-ti va lua meseria, atata timp cat o cunosti, dar un curs de calificare in domeniu iti va deschide noi porti.

Cursuri de calificare in constructii oferite de Estetic Clas

Daca esti din Targoviste sau din imprejurimi, acum ai posibilitatea de a urma cursuri de calificare in constructii sustinute de catre Estetic Clas. Cine este Estetic Clas? Este o societate ce are ca domeniu de activitate consilierea in munca, medierea, dar si formarea profesionala.

Din 2011 aceasta societate deruleaza un program de calificare si recalificare in munca a tuturor angajatilor din domeniul constructiilor. Practic, oricine doreste se poate inscrie la cursuri, fara discriminare de varsta, sex sau nationalitate. Acest program este cofinantat de Fondul Social European si ar fi pacat sa pierzi o astfel de sansa.

Pentru constructii, Estetic Clas are urmatoarele cursuri dintre care poti alege:

1. Asfaltator. Competente importante dobandite in urma cursului: lucrul in echipa, aplicarea procedurilor de calitate, prepararea mixurilor asfaltice si asternerea lor, cat si pregatirea stratului de suport.

2. Constructor-montator pentru structurile metalice. Cursul te va invata, printre multe altele, cum sa ai grija de echipamentul tau de lucru, acest punct fiind deosebit de important in desfasurarea activitatii tale.

3. Parchetar, tamplar, dulgher. Acest curs te va invata sa executi pardoseli din lemn si acoperisuri tip sarpanta.

4. Electrician. Tot ce trebuie sa faca si sa stie un bun electrician, Estetic Clas te invata.

5. Instalator, atat pe partea de sanitare, cat si pe cea de gaze. Montarea obiectelor sanitare, montarea instalatiilor de gaze, dar si montarea instalatiilor de stingere a incendiilor, plus inca multe alte aspecte pe care orice bun instalator trebuie sa le stie, toate acestea le vei invata cu Estetic Clas.

6. Montator de pereti, dar si de plafoane din ghips-carton. Amenajarile interioare sunt la mare cautare, specializeaza-te in domeniu si vei avea succes!

7. Zidar, tencuitor si pietrar. Executarea zidariilor de diverse complexitati, aceste aptitudini fiind esentiale.Top 9 cursuri de calificare in constructii de la Estetic Clas1

8. Masinist pentru utilajele de cale si terasamente sau masinist specializat in instalatiile care prepara si toarna beton sau mixuri asfaltice. Printre multe altele, vei invata sa aplici si normele de protectia mediului, caci in 2014 Romania pune mare accent pe acest aspect.

9. Lucrator instalator. Montarea retelelor exterioare necesare canalizarii, dar si a celor de alimentare cu apa iti vor fi deosebit de cunoscute din acest moment.

Dupa cum observi, ai multe optiuni si este important sa studiezi foarte bine toate ofertele in parte pentru a vedea ce ti se potrivete cel mai bine.

De ce sa urmezi macar unul dintre aceste cursuri? Deoarece iti cresc sansele de angajare prin pregatirea si calificarea pe care o obtii. La finalul cursului vei obtine un certificat de calificare, care va atesta pregatirea ta in domeniul ales.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege cursuri de calificare in constructii Estetic Clas. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Estetic Clas? Suna la numarul 0720-248.086 si 0784-006.008 sau trimite un e-mail pe adresa office@estetic-clas.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.