Top 10 avantaje scule electice Bosch

Fie ca esti un profesionist si iti sunt folositoare zi de zi in munca ta, fie ca ai nevoie de ele pentru diferite activitati pentru casa, curtea si gradina ta, scule electrice Bosch iti sunt de un real folos. Aceste scule profesionale te vor impresiona prin calitatile lor deosebite precum fiabilitatea, usurinta de manevrare, durabilitatea si rezistenta, eficienta, varietatea si pretul lor bun de achizitie. In plus, este vorba despre un brand de talie internationala, un brand cu o experienta ce depaseste 100 de ani si in a carui desavarsire te poti increde in orice moment.

Inceputuri: scule electice Bosch

 

Top 10 avantaje scule electice BoschSa dam putin timpul inapoi si sa povestim despre scule electrice Bosch. Bosch a fost infiintata in anul 1886 in Germania, mai precis in orasul Stuttgart, de catre Robert Bosch. Un an mai tarziu apare prima bujie Bosch de mic voltaj pentru motoarele pe benzina.

In anul 1906 compania este obligata sa recurga la 2 schimburi, cate 8 ore de munca. In anul 1913 Bosch incepe sa produca faruri, in anul 1926 se extinde si la stergatoare, pentru ca un an mai tarziu sa scoata pe piata prima pompa de injectie Diesel.

Anul 1932 este un an memorabil deoarece apare prima bormasina Bosch si primul sistem audio Blaupunkt. In anul 1972 apare primul ABS, in 1979 Bosch scoate pe piata MOTONIC sau prima unitate electronica de control, iar in 1997 se trece si la injectia Diesel common rail.

De la inceputuri si pana in prezent Bosch este prezenta in peste 60 de tari din lumea intreaga si are peste 300 de filiale, insa datorita extinderii Bosch cu ajutorul partenerilor de afaceri, produsele Bosch au ajuns in peste 150 de tari.

De cat timp este prezenta Bosch si in Romania? Inca din anul 1994 distribuind scule electrice, scule de incalzire, echipamente auto si sisteme de comunicatii, siguranta si securitate.

Avantaje scule electice Bosch

 

Bosch este un brand, iar a-ti cumpara scule electrice Bosch reprezinta o investitie facuta cu cap, pe termen lung. De ce? Deoarece Bosch iti ofera numai avantaje:

1. Sculele electrice iti fac munca mult mai usoara prin comparatie cu cele manuale. Sculele electrice sunt produse actionate cu ajutorul energiei electrice, ceea ce le face foarte eficiente;Top 10 avantaje scule electice Bosch1

2. Sculele electrice Bosch sunt rapide si precise;

3. Sunt echipamente profesionale si isi gasesc aplicabilitate in diferite domenii de activitate, in special cand vine vorba despre constructii;

4. Iti ofera o varietate deosebita astfel ca tu poti alege masini de gaurit, masini cu acumulatori, masini de amestecat, masini de insurubat, polizoare, rindele, masini de debitat, ciocane rotopercutoare demolatoare, freze, fierastraie, masini pneumatice, masini de slefuit, suflante, aspiratoare, generatoare si aparate de masura;

5. Sunt performante;

6. Prezinta durabilitate, dar si siguranta in exploatare;

7. Se utilizeaza foarte usor, confortul din timpul intrebuintarii fiind maxim;

8. Sunt fabricate in acord cu toate standardele internationale in ceea ce priveste sanatatea, dar si securitatea la locul de munca;

9. Satisfac si cele mai exigente cerinte;

10. Au preturi bune de achizitie tinand cont de toate avantajele enumerate anterior.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege scule electice Bosch de la Gattopardo Company. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Gattopardo Company? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0729-793.024 sau trimite un e-mail pe adresa gattopardo.company@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.