Ti-e pofta de ceva dulce?

Degeaba ascundea bunica platourile incarcate cu prajituri, napolitane, cozonaci aburinzi de gurile noastre pofticioase, pentru ca nasucurile noastre le despistau cat ai zice fursec, ne ghidam dupa miros, parca ne trageau ca pe niste haturi. Napolitane, covrigi, seminte, biscuiti..toata ziua ai rontai ceva..sau esti la munca si pur si simplu ai vrea sa te mai indulcesti un pic?

Urmeaza sa inceapa meciul de fotbal..nelipsite din ´meniul zilei´ vor fi berea si semintele. Spectrum Gust iti propune pentru acest lucru seminte de floarea soarelui usor prajite si care vor merge de minune cu berea ta preferata. Punga de seminte are un design colorat si placut, iar continutul este delicios, asa cum iti place si tie.

Nu stii ce ´dulce´ sa-i mai dai celui mic? Spectrum Gust iti vine in ajutor in acest sens punandu-ti la dispozitie o gama larga de napolitane gustoase si cu diferite arome pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi: de la cele de capsuni, lapte, halva, arahide, cacao pana la aromele exotice de portocala si lamaie. Tu pe care o preferi?

Spectrum gustTe trezesti dimineata, ajungi la birou si iti dai seama ca vei avea o zi lunga si te intrebi cum vei rezista? O solutie ar fi energizantul produs de Spectrum Gust care iti va oferi vitalitatea de care ai nevoie.

Un alt produs gustos ar fi covrigeii..care sunt nelipsiti pentru serile petrecute in fata televizorului, rontaiti in presupusa pauza de masa, in autobuz, pe strada ei ar trebui sa fie ingredientul de carea i nevoie zilnic de a-ti satisface pofta de ceva sarat.

Nu cred ca exista vreo persoana careia sa nu ii placa ciocolata..Spectrum Gust iti poate satisaface si acesta pofta prin Ursuletii cu ciocolata, Fursecurile Ducesa iar daca este ziua ta ii poti indulci pe cei dragi si cu delicioasele prajituri Margarita Asortata, Prajiturile Armenesti-aceste prajituri sunt de post dintr-un aluat de corabie cu nuca in interior si multe alte bunatati care asteapta a fi ´mancate´. Delicioase si ambalate spectaculos, aceste prajituri vor satisface dorintele fiecaruia reprezentand chiar desertul perfect.

Poti manca oricat vrei..nu ingrasa, stai linistit..important este sa o faci cu masura..´cu cap`, cum s-ar spune. Spectrum Gust..pentru ca suntem pe gustul tuturor.

Comments are closed.