Stopeaza extinderea daunatorilor prin deratizarea Aderamed

Deratizare-OradeaMajoritatea dintre dumneavoastra ati avut de-a face cel putin o data in viata cu un tip sau altul de rozatoare in cadrul gospodariei. Fie ca ati avut soareci in camara sau soboloni in locurile special amenajate pentru cereale, aceste rozatoare v-au dat mari batai de cap si v-a luat destul de mult timp sa scapati de ele. Rozatoare de acest gen se intalnesc si in cadrul marilor spatii comerciale si industriale, acolo unde soarecii si sobolanii vin pentru hrana sau pentru caldura. Daca intampinati astfel de probleme cu aceste rozatoare, este timpul sa apelati la companii care ofera servicii de deratizare eficiente si cu efect de lunga durata. O astfel de companie este  Aderamed din Oradea.

Deratizarea oferita de firma din vestul tarii consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Principalele rozatoare din Romania sunt popandaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa. Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Aceste operatiuni de deratizare Aderamed se efectueaza atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, urmarindu-se combaterea pana la disparitia de pe suprafetele tratate si a imprejurimilor acestora prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie a rozatoarelor precum si a tuturor speciilor de insecte taratoare si zburatoare, purtatoare a microbilor si a bolilor infecto-contagioase (transmisibile) atat la om cat si la animale.

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana.

Actiunile de deratizare se efectueaza in mai multe spati

– persoane fizice (apartamente si gospodarii individuale)

– asociatiile de proprietari, in condomeniul acestora (beciuri, casa scarilor, poduri, spatii verzi, canalizari, etc.).

– firme si institutii publice: birouri, banci, hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, brutarii, spitale, gradinite, scoli,

– domenii publice (orase, comune, sate, parcuri, piete, faleze etc.)

 – institutii de stat

Este bine cunoscut faptul ca rozatoarele joaca un rol important in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea prevenind transmisia acestor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Printre cele mai cunoscute boli raspandite de soareci si sobolani, se afla trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare etc.

Tocmai de aceea, serviciile Aderamed se poate realiza curativ sau preventiv cu scopul de a elimina definitiv rozatoarele pe aria vizata si in imprejurimile acesteia, pe o perioada cat mai lunga de timp. Substantele utilizate de compania din Oradea sunt aprobate de Ministerul Sanatatii si sunt in concordanta cu standardele europene.

Date de contact:

Sediu: Oradea, Romania, 410346

B-dul Dacia, 110, Bl.B1, ap.32

Telefon:

Mobil: 0745-262-923

Fix: 0259-256-782

Fax: 0259-447-690

E-mail: info@aderamed.ro

deican.claudiu@aderamed.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Comments are closed.