SOS Security iti ofera asistenta tehnica sisteme securitate

Atunci cand iti montezi sisteme de securitate – cele mai cunoscute si mai utilizate sunt sistemele antiefractie si de supraveghere – este important sa optezi si pentru serviciul de asistenta tehnica sisteme securitate. Cine-ti ofera servicii complete in acest sens? SOS Security!

Asistenta tehnica sisteme securitate chiar si atunci cand pleci in concediu

 

SOS Security iti ofera asistenta tehnica sisteme securitateSezonul vacantelor a venit si odata cu vara si concediile au inceput si spargerile in case si apartamente. Este de facut ceva in acest caz? Desigur, protejeaza-ti locuinta din timp! Cum? Exista mai multe solutii pentru a-ti apara casa de hoti atunci cand pleci in concediu:

1. Lasa impresia ca este cineva acasa;

2. Nu da totul din casa pe Facebook, evita acest lucru;

3. Securizeaza-zi usile si ferestrele cu sisteme de alarma antiefractie;

4. Monteaza sisteme de alarma si camere de supraveghere video;

5. Apeleaza la rude, prieteni sau cunostinte de incredere.

Cum sistemele de securitate sunt cele mai eficiente, fiind in legatura si cu serviciile de paza si protectie sau cu Politia, daca observi ca nu mai functioneaza – ele sunt conectate la mobilul sau laptopul tau si vezi in permanenta ce se intampla acasa – cere asistenta tehnica sisteme securitate de la SOS Security. Aceasta firma, pe langa ca-ti monteaza sistemele, are grija non-stop de ele, chiar daca tu esti in vacanta.

Asistenta tehnica sisteme securitate de la SOS Security

 

Cand vine vorba despre sistemele de securitate, SOS Security iti ofera numeroase servicii de asistenta tehnica sisteme securitate non-stop printre care se numara si:

1. Remedierea defectiunilor aparute in sistem, astfel incat functionarea sistemelor de securitate sa se realizeze la parametrii optimi cat mai rapid;

2. Redimensionarea sistemelor existente care se face in 2 modalitati: ori se instaleaza noi componente in sistem pentru un update, ori se dezafecteaza anumite componente. Exista si posibilitatea de a dezafecta intreg sistemul;

3. Prestarea de activitati de auditare printre care se numara si inventarierea sistemelor, propuneri pentru imbunatatirea acestora, instruirea personalului si intocmirea de documente respectand legea in vigoare;

4. Instalare de noi sisteme;

5. Servicii de proiectare. Se intocmeste proiectul tehnic pentru sistemele si locatiile solicitate;

6. Se asigura operatii de mentenanta, dar si de service pentru sistemele instalate, pentru echipamente si componente si accesoriile sistemelor dupa cum urmeaza:

– Se verifica starea fizica si integritatea conexiunilor;

– Se verifica integritatea tuturor componentelor sistemului si a intregului echipament;

– Se sterg si se curata cu mare atentie lentilele camerelor de spraveghere;

– Se testeaza parametrii tehnico-functionali ai sistemului.

Cand beneficiezi de toate aceasta asistenta tehnica sisteme securitate? Din momentul in care iei legatura cu SOS Security in vederea montarii de sisteme de securitate pentru casa sau SOS Security iti ofera asistenta tehnica sisteme securitate1afacerea ta. Operatiile de mentenanta mai sus mentionate se efectueaza la fiecare 2 luni incepand cu momentul in care ai semnat contractul cu SOS Security. Reviziile la cerere in intervalul celor 2 luni cu privire la curatarea lentilelor sau testarea si repararea sistemelor de securitate este gratuita.

Cine se ocupa de asistenta tehnica sisteme de securitate? Inginerii electronisti de la SOS Security care sunt specializati atat in proiectare, cat si in instalare si mentenanta de sisteme de securitate printre care se numara cele de supraveghere, alarma antiefractie, control acces, antiincendiu, GPS/GPRS, GPS/CDMA si GPS/GSM.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege asistenta tehnica sisteme securitate de la SOS Security. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile SOS Security? Pentru detalii, suna la numarul 0233-622.492, 0740-000.463 si 0720-871.000 sau trimite un e-mail pe adresa office@sos-security.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.