Sonnek Engineering – De ce aveti nevoie de pompe centrifugale ?

Fpompe centrifugaleie ca sunteti un actor pe piata industriala sau un simplu utilizator casnic, aveti de a face frecvent cu actiuni care implica substante lichide. In aceste circumstante, exista un echipament tehnic care nu ar trebui sa va lipseasca din dotare: pompa centrifugala. Aceste pompe au o gama variata de aplicatii, fiind utilizate in aproape toate procesele in care se vehiculeaza lichide. Pentru ca mai mult ca sigur sunteti in situatia de a avea nevoie de un astfel de utilaj, compania Sonnek Engineering din Sibiu va ofera cele mai bune pompe centrifugale de pe piata tehnologiilor de tranzitare a fluidelor. De o calitate exceptionala si la preturi permisive, aceste pompe sunt exact cele de care aveti nevoie pentru orice activitate in domeniul fluidelor.

Datorită constructiei simple, pompa centrifugala este cea mai des folosita pompa de pe piata la ora actuala. Beneficiind de o dezvoltare continua din domeniul pompele centrifugale, folosirea acestora se largeste continuu de la lichide agresive chimic pana la lichide cu particule extrem de abrazive. Variantele igienice pot fi folosite pentru aplicatiile din industria alimentara si farmaceutica, variante pentru sisteme de spalare CIP, descarcare cisterne sau contructii speciale pentru vehiculare fluide cu continut mare de gaze.

Aceia dintre dumneavoastra care aveti cunostiinte minime in domeniu, stiti ca pompa centrifugala este un echipament profesional care e rezultatul unei adevarate traditii si experiente in proiectarea, construirea si folosirea pompelor, in prezent fiind una dintre cele mai eficiente si fiabile de acest tip. Pompele centrifugale se pot utiliza intr-o gama variata de industrii, de la transportul de chimicale, pana la solutiile de infuzie care necesita igiena extrema. Paleta mare de materiale compozite oferă posibilitatea de vehiculare a fluidelor chiar toxice sau corozive.

Pompele centrifuge comercializate de Sonnek Engineering deservesc o gama larga de utilizatori, atat casnici cat si industriali, evidentiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de intretinere si exploatare. In acelasi timp, datorita axului cu rulmenti la ambele capete, componenta centrala a acestei pompe asigura o durata de functionare foarte mare, optimizand in acest fel cheltuielile proceselor industriale specifice in cadrul carora este utilizata.

Daca vorbim de pompele centrifuge Sonnek Engineering de inalta presiune, trebuie sa spunem ca acestea au un domeniu larg de utilizare fiind pompe universale pentru sectorul industrial, circuite de apa de racire, instalatii de spalare si aspersiune, instalatii de alimentare cu apa, ridicare sau mentinere a presiunii.

Daca va intrebati ce presupune intretinerea si reparatia acestor pompe, trebuie sa stiti ca aceste actiuni se poate face fara ca cele doua racorduri ale pompei sa fie deconectate. Acest aspect este foarte important, reflectandu-se direct in durata intretinerii si reparatiilor pompelor.

Specializata in domeniul tehnicii fluidelor, Sonnek Engineering este astazi un furnizor de produse pentru aplicatii complexe in domeniul tehnicii de transport a fluidelor – pompe si sisteme de pompare. De asemenea, compania activeaza in domeniul constructiilor de instalatii prin intermediul unor echipei specializate de ingineri, oferind solutii complete incluzand sisteme de control automatizat, montare, documentare si punere in functiune.

Date de contact:

Str. Faurului Nr. 9, Sibiu, Sibiu

Telefon: 0369 429 900

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Comments are closed.