Sergiu Art Timisoara – arta de a face arta !

Restaurare tablouri, pictura icoane, conservare colectii de arta, tablouri, pictura retro, reproduceri personale, pictura murala, biserici din lemn, aceasta este oferta cu care cunoscuta companie Sergiu Art din Timisoara se recomanda in fata cunoscatorilor si amatorilor de arta.Sergiu Art

Infiintata de catre cunoscutul Serghei Pavlov, firma Sergiu Art a ajuns repede cunoscuta pe piata de profil prin calitatea lucrarilor executate in domeniul artei plastice, dar si in cel al restaurarilor si conservarilor.

Pictori renumiti si restauratori cu studii de specialitate va stau non-stop la dispozitie cu servicii complete de restaurare si conservarea colectiilor de arta, dar si cu pictura executata intr-un stil inedit.

Atenti la detalii, mereu preocupati de ultimele noutati in domeniu, profesionistii firmei Sergiu Art se dovedesc a fi cei mai buni in domeniu, lucru confirmat si de portofoliul impresionant al clientilor.

O atentie speciala este acordata de catre specialistii companiei Sergiu Art serviciului de restaurare tablouri. Indiferent de gradul de deteriorare al picturii, restauratorii reusesc cu atentie, multa migala si rabdare sa-i redea culoarea si farmecul pierdute.

In procesul de restaurare se folosesc doar cele mai bune produse, ce confera tablourilor o nota autentica si distincta.

Restaurarea operelor de arta reprezinta un domeniu vast si complex in acelasi timp, aceasta fiind in mare parte influentata de tehnicile folosite de restauratori.

Fie ca este vorba de acrilic, guasa, tempera sau ulei, lucrarile de restaurare se executa pe o serie diversa de suporturi, de la panza si perete, la lemn sau metal, de la sticla la hartie.

Sergiu Art 1Fiecarei interventii i se acorda o atentie speciala, fiecare proiect de restaurare diferind de la o lucrare de arta, la alta.

De regula, in domeniul artelor, cunoscatorii apreciaza ca restaurarea tablourilor reprezinta o disciplina aparte, motiv pentru care de multe ori restauratorul este considerat un artist in sine.

Restaurarea unui tablou se dovedeste a fi de cea mai buna calitate doar in situatia in care la finalul proiectului opera de arta capata aspectul initial, fara alte tuse sau rectificari sesizabile cunoscatorilor.

De-a lungul timpului au existat si situatii in care restaurarea operelor de arta s-a facut fara respectarea tehnicilor de baza, la finalul lucrarilor constatandu-se ca valoarea acestora a fost mult diminuata, prin modificarea designului si a coloritului.

In domeniul restaurarilor, o atentie speciala este acordata si conservarii tablourilor, pentru o durata cat mai mare de viata a lucrarilor de refacere, restaurare.

Inainte de a se apuca de restaurare si conservare propriu-zisa, specialistii Sergiu Art iau in considerare toti factorii potentiali care au dus la degradarea lucrarii de arta.Sergiu Art 2

O restaurare de mantuiala, realizata in graba ori cu produse de proasta calitate, nu face decat sa accentueze si mai mult starea de de gradare a tabloului, icoanei, etc.

Doar apeland la serviciile unor profesionisti aveti garantia unor lucrari de restaurare si conservare de calitate, executate cu materiale de cea mai buna calitate.

Pentru lucrari de arta de calitate, restaurate in conditii de maxima siguranta si profesionalism, alege-i pe cei mai buni in domeniu !

Alege parteneriatul cu compania Sergiu Art, specialistul lucrarilor de arta!

 Citeste alte articole interesante, aici!

Comments are closed.