Sanatate cu Plante – Tincturi naturiste

3eac245391f8bf0fce0390f7f76eea1cCa sa ai o viata sanatoasa este bine sa ai o alimentatie corespunzatoare, bogata in vitamine si minerale. Dar de multe ori alimetatia nu te apara de diferite afectiuni. Pentru a preveni sau pentru a trata aceste afectiuni apeleaza la tincturi naturiste, produse naturale pe baza de plante medicinale.

Sanatate cu Plante iti recomanda tincturi naturiste

Pentru o sanatate garantata, magazinul online SanatateCuPlante.ro distribuie produse neturiste de cea mai buna calitate. Accesand magazinul, vei gasi o gama variata de produse: alifii din plante medicinale, ceaiuri pentru afectiuni, ceaiuri din plante medicinale, tincturi naturiste, siropuri naturiste, produse farmaceutice, produse naturiste, tratamente naturiste, etc. Produsele sunt recomandate atat pentru pastrarea cat si pentru recuperarea sanatatii. Sunt ideale impotriva afectiunilor de mai multe feluri. In magazinul online SanatateCuPlante.ro vei gasi tincturi la diferite cantitati, preturile fiind accesibile.

De multe ori medicamentele nu au efect sau sunt prea scumpe. Natura este cea care iti vine in ajutor in cazul multor afectiuni. Sub forma de tincturi sau siropuri, tratamentele sunt acceptate de organism si efectul benefic este rapid observat. De acum nu va mai fi nevoie sa dai o gramada de bani pe tratamente scumpe, de acum foloseste doar produse naturiste, la cele mai mici preturi.

Tincturi naturiste pentru sanatatea ta

Tincturile naturiste sunt obtinute din plante medicinale extrem de benefice organismului. Retetele care stau la baza tincturilor sunt pastrate de foarte multi ani, dar au fost imbunatatite o data cu evolutia medicala. In plus detinem si culturi proprii pentru a obtine tratamente naturale de cea mai buna calitate.

Poti folosi tincturi naturiste si daca esti sanatos! Acest tratament iti va mentine starea de bine si te va feri de posibile afectiuni. Se administreaza usor si nu au efecte adverse.

Principalele plante naturiste care stau la baza tincturilor: ienupar, leurda, crusin, dragaica, paducel, valeriana, tataneasa, spanz, rostopasca, si lista poate continua. Exista si tincturi impotriva obezitatii si impotriva caderii parului (contine brusture, urzica, aloe vera, ardei iute, musetel, nuc, etc). In functie de necesitati, tincturile sunt recomandate in urmatoarele afectiuni: litiaza biliara, colon iritat, colite si enterocolite, artrita, reumatism, guta, cistite, calculi biliari, colesterol, psoriazis, boli tiroidiene, amigdalita, epilepsie, diabet, anemii, insomnii, sinuzita, raceala, degeraturi, etc. Alege tratamentul care iti este necesar.

Unele tincturi sunt utilizate in administrarea interna, altele in administrarea externa. In general picaturile cu administrare interna se dizolva in ceai, sau se consuma intr-o anumita cantitate. In timp ce picaturile cu administrare externa se aplica prin tamponare pe zonele afectate (negi, taietui, rani, arsuri, etc), sau prin masaj.

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi. O echipa specializata iti va recomanda tratamentele care se te ajute cel mai bine, in functie de afectiuni. Apeleaza la tratamentele din plante medicinale pentru a avea si a mentine sanatatea organismului. Pana la urma mai bine sa previi decat sa tratezi!

Daca doresti sa cumperi tincturi naturiste la cele mai mici preturi, atunci intra pe magazinul online SanatateCuPlante.ro. Poti completa formularul de comanda sau poti apela la numarul de telefon 0723.391.118. In cel mai scurt timp vei intra in posesia produselor comandate.

Comments are closed.