Sablare – un procedeu de curatare

sablare

Proiectarea particolelor granulate cu ajutorul aerului comprimat pe suprafata dorita pentru a indeparta impuritatile si straturile de oxizi este procedura numita sablare. Proceduri de sablare sunt multe insa cel mai eftin este atunci cand este interbuintat ca materie prima nisipul, deoarece este un material foarte accesibil si relativ eftin. Datorita acestui procedeu si materialului abraziv interbuintat se poate de curatat rugina, vopseaua, coroziunea etc. Se foloseste pe larg in industria auto pentru a indeparta rugina de pe caroserii, jante. Cu succes se foloseste in restaurarea cladirilor vechi si a monumentelor istorice. Industria navala foloseste sablarea pentru intertinerea corpului vaselor, curata vopseaua si alte depuneri de pe corpul vaselor. Datorita rapiditatii si pentru o economisire de bani, se foloseste si in industria bijuteriilor.

Sablare realizata profesional

Firma ADVAR ofera servicii de sablare cu nisip pentru obiecte de orice dimensiune. Cu ajutorul colaboratorilor nostri va oferim o atentie deosebita fiecarui proiect si ne mandrim cu munca noastra. Personalul nostru talentat cu o experienta de 100 de ani in proiecte de sablari fac tot posibilul sa devina in intimpinarea nevoilor si dorintelor d-voastra pentru a le indeplini. Va servim cu promtitudine pentru ca prioritatea noastra este siguranta d-voastra. Lucrul fin si in profunzime nu lasa urme pe materiale. Consideram ca o procedura profesionala este primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a reconditiona in conditii perfecte suprafata dorita. Va punem la dispozitie o solutie de compromis, deoarece realizarea unei astfel de operatiuni in conditii casnice este foarte periculoasa pentru sanatate si consumatoare de timp.

Sablare – investitie mica pentru un lucru mare

Compania noastra sa dezvoltat rapid si suntem mereu in crestere. Aducem mereu solutii ingenioase adaptate atat dorintelor cat si bugetelor clientilor. Oamenii pasionati si dedicati au o experienta in serviciul de sablare. Investim mereu in cursuri de specialitate si specializari pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor clientilor nostri. Efectuam serviciul cu utilaj modern la standarte inalte. Orice depuneri de pe diverse suprafete pot fi indepartate prin apelarea la o companie de marca cum este ADVAR, in afara de beneficiul a unor lucrari de calitate veti obtine si costuri reduse. Suprafetele prelucrate de noi vor putea fi vopsite fara probleme, deoarece lacurile vor adera perfect. De serviciile noastre se pot bucura atat persoane fizice cat si companiile cu diferite domenii de activitate.

Sablare la pret convenabil

ADVAR fa ofera un serviciu de sablare optim, care sa corespunada exigentelor d-voastra. Cerintele si asteptarile fiecarui beneficiar sunt baza profilului serviciului prestat. Suntem mereu pregatiti pentru a raspunde si face fata provocarilor. Orice comanda sau apel va fi preluat de catre consultantii nostri, care vor face tot posibilul si vor pune in miscare tot de ce sunt in stare pentru ca d-voastra sa luati decizia corecta. Toate ofertele si specificul serviciilor noastre le puteti accesa pe site-ul nostru www.advar.ro. Tarifele nu sunt de baza si pot fi schimbate in functie de serviciul prestat. Prezenta noastra veti simtio prin ceia ce am realizat. Suntem siguri ca avem un raport calitate/pret greu de depasit.

Comments are closed.