Rulouri gazon

rulouri gazon

 

Visul dumneavoastra de multi ani este acela de a va amenaja un gazon? Sunteti proprietarul unei pensiuni turistice si vreti sa amenajati un gazon pentru confortul si relaxarea deplina a turistilor dumneavoastra? Sunteti adeptul practicarii a diverse sporturi in aer liber si pentru asta, considerati ca ideal ar fi sa beneficiati de un gazon? Daca da, trebuie sa stiti ca aceste lucruri sunt posibile si realizabile, daca cumparati si montati rulouri gazon. Firma Euro Glia va ajuta in acest sens oferindu-va cele mai bune rulouri gazon.

Sa facem cunostinta cu firma Euro Glia, prin intermediul careia puteti sa cumparati rulouri gazon

Aceasta companie, a luat fiinta in urma cu 12 ani in judetul Salaj si propune clientilor sai numeroase tipuri de gazon, pretabile pentru diverse activitati si tipuri de teren, intre acestea numarandu-se si rulouri gazon. In cadrul firmei lucreaza angajati cu experienta, pasionati de munca pe care o fac, pregatiti corespunzator, care pot face fata cu brio chiar si unor solicitari venite din partea unor clienti foarte pretentiosi. La Euro Glia lucreaza un inginer peisagistic, un arhitect peisagist, un specialist in sisteme de irigatii, astfel incat oricand puteti beneficia de sfaturi utile, informatii corecte care sa va ajute sa alegeti ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra. Valorile dupa care isi ghideaza activitatea aceasta companie din Salaj sunt: eficienta, seriozitatea, profesionalismul si respectul. La firma Euro Glia apeleaza atat persoane din judetul Salaj, cat si din alte zone ale tarii, deoarece aici gasesc produse de cea mai buna calitate, servicii la un nivel ridicat si un personal amabil si profesionist.

Ce trebuie sa stiti despre rulouri gazon?

In cazul in care v-ati decis sa achizitionati rulouri gazon, este indicat sa stiti ca aceste pot fi instalate pe spatii diverse, in functie de preferintele  dumneavoastra. Firma Euro Glia are colaborari cu parteneri seriosi din Ungaria, Germania, Olanda. Pentru ca un gazon sa fie asa cum vi-l imaginati si cum este prezentat de catre producator, se recomanda ca in primele sapte-zece zile, acesta sa se ude foarte des, iar dupa aceasta perioada, cantitatea de apa sa fie redusa treptat, timp de sapte zile, iar apoi sa se revina la un regim de udare normal, fara excese. Aceste rulouri gazon  sunt rezistente, se monteaza rapid si nu permit buruienilor sa creasca. Trebuie sa mai stiti ca aceste rulouri gazon se pot monta in orice anotimp, chiar si iarna, singura conditie fiind aceea ca terenul nu trebuie sa fie acoperit cu gheata sau zapada. Pasii care trebuie urmariti la montarea de rulouri gazon sunt:

– decopertare si adaugarea de pamant fertil

– defrisarea vegetatiei de pe zona respectiva

– sapare, maruntire, urmata de nivelare

– montarea acestor rulouri gazon

Contactati cu incredere echipa de la Euro Glia si comandati rulouri gazon

Daca oferta propusa de firma din Salaj este pe placul dumneavoastra si vreti sa comandati rulouri gazon, puteti sa discutati cu angajatii sai pentru o viitoare colaborare. Pentru a-i contacta aveti mai multe variante: e-mail, fax sau telefon. Detalii privind produsele si serviciile oferite de Euro Glia gasiti si pe site-ul acesteia- euroglia-gazon.ro.

Comments are closed.