Rapiditate la inregistrarea marfurilor vandute? – Contasoft

f4a17a2bb0b4e90526a2a2b34508f5e6Ai o afacere in domeniul vanzarilor si ai nevoie de ajutor la inregistrarea produselor care au fost cumparate? Solutia ideala vine de la compania Contasoft din Galati, care pune la dispozitia celor interesati, un soft de citire coduri de bare. Acesta este perfect compatibil cu oricare dintre casele de marcat: Optima, Datex, Euro, Sapel, Elka, insa daca nu dispuneti de nici una dintre acestea, nu trebuie sa cheltuiti bani pentru a achizitiona una dintre ele, intrucat prin intermediul driverului universal, softul pe care vi-l oferim se poate configura astfel incat sa lucreze cu orice fel de casa de marcat ce are o interfata PC sau cu orice fel de imprimanta fiscala.

Softul de citire al codurilor de bare nu reprezinta doar o modalitate eficienta de a inregistra marfurile vandute, ci acesta asigura si siguranta datelor. Acest program se utilizeaza numai impreuna cu softul de gestiune  Platphorma. Softul respectiv foloseste cititoare speciale care sunt capabile sa emita comenzile de tiparire a bonului fiscal, datele fiind preluate, mai apoi, de catre sistemul de gestiune financiar-contabil.

Majoritatea produselor au un cod de bare pentru a fi identificate cu usurinta, insa daca se intampla sa dati peste unele carora le lipsesc codurile respective, ele pot fi generate de sistem si tiparite pe etichete cu orice imprimanta jet sau laser. De asemenea, daca doriti sa nu mai realizati aceasta operatiune de etichetare a produselor, ele se pot identifica doar introducand denumirea sau codul intern.

Cu ajutorul softului de citire coduri de bare, produsele se scaneaza unul cate unul, insa daca exista acelasi produs, in numar mai mare de unu, pentru a-i fi usurata activitatea, operatorul poate introduce cantitatea, minimizand astfel timpul de operare. Dar, pentru un confort mai mare, softul se poate configura sa citeasca numarul de produse direct din codul de bare, in cazul in care exista in dotare cantare cu etichetare. Acest sistem ofera si gestionarului de depozit un avantaj destul de important si anume: actualizarea stocurilor si a fisei de magazie.

Daca se intampla sa aveti si cumparatori persoane juridice, pentru acestia factura fiscala se tipareste pe imprimante obisnuite, in cazul in care doresc.

Societatea Contasoft a luat nastere in anul 2005 si are sediul in judetul Galati. Domeniul principal al firmei graviteaza in jurul activitatii de comercializare a sistemelor informatice de gestiune, concepute cu scopul de a facilita managementul afacerii. Printre acestea, putem enumera, nu doar softurile de citire coduri de bare pe care le-am prezentat anterior, ci si programele pentru gestiunea salariilor, datelor geografice, documentelor de personal, s.a.

Puteti sta linistiti in privinta documentelor emise, intrucat toate softurile pe care specialistii Contasoft le elaboreaza sunt in conformitate cu normativele legislative in vigoare, fiind actualizate permanent.

Dorim sa facilitam activitatile unor domenii de afaceri variate, oferindu-va solutii practice, utile si customizate, astfel incat cerintele voastre sa fie satisfacute in mod eficient. Softurile pe care vi le oferim sunt prietenoase, usor de operat, astfel incat personalul care va lucra cu acestea sa se poata descurca usor, fara a se panica daca se vor confrunta cu schimbarile respective.

Achizitioneaza si tu, de la societatea Contasoft, programele/ softurile care raspund necesitatilor tale, la un raport excelent calitate-pret!

Comments are closed.