Psiho Consult DC – si viata se schimba radical!

Ai nevoie de evaluari psihologice in medicina muncii, avizari psihologice pentru eliberarea permiselor de port arma, avizari psihologice pentru agentii de paza?

Iti trebuie consultanta psihologica sau psihoterapie individuala?

Vrei servicii profesionale de consultanta psihologica in resurse umane?

Atunci apeleaza cu incredere la cabinetul de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC din Bucuresti!psiho consult

Cabinetul de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC are pentru tine servicii diverse de consultanta psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu si familie, ale carora rezultate sunt garantate.

Sub sloganul “un suflet linistit creaza conditiile pentru a fi fericit”, specialistii cabinetul de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC sunt gata sa iti ofere tot sprijinul de care ai nevoie pentru vindecarea mintii si a sufletului, in cadrul unei sedinte fiind combinate diferite tipuri de terapii, in functie de situatie.

Serviciul de psihoterapie individuala pus la dispozitia clientilor de catre cabinetul de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC este special destinat tuturor celor care isi doresc sa se autocunoasca si sa inteleaga mai bine si mai repede transformarile si etapele prin care trec.

Iar daca uneori iti trec prin cap intrebari de genul “cum ar putea sa ma ajute pe mine asa ceva?”, “de ce sa am eu nevoie de psihoterapie?” sau “ce poate sti un psihoterapeut despre mine si eu nu stiu?” stii deja ca nu poti gasi raspunsuri discutand cu cei apropiati tie. Doar un psiholog profesionist iti poate oferi in orice situatie un sfat obiectiv care te poate ajuta sa treci cu bine peste orice moment dificil.

Apeland la ajutorul unui specialist al cabinetulului de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC poti gasi raspunsuri la multe din intrebarile tale legate de traume emotionale, de stari de anxietate, de fobii ori atacuri de panica.

In cadrul cabinetului te poti exprima liber, fara teama ca vei fi respins ori judecat, putand oricand pune intrebari considerate de multi ‘interzise’.

Psihoterapeutii cabinetului Psiho Consult DC sunt gata sa te ajute sa iti clarifici sentimentele conflictuale sau blocajele emotionale, sa te redescoperi, sa te adaptezi mult mai usor situatiilor dificile ori sa iti maresti considerabil gradul de autonomie si de relationare armonioasa cu cei din jur.

Psihoterapia poate fi de un real ajutor in:psiho consult 1

  • Stari depresive, atacuri de panica, fobii, tulburari anxioase
  • Dificultati de adaptare si relationare, traume emotionale
  • Sedinte de relaxare si auto/sugestie
  • Tulburari de dinamica sexuala si tulburari datorate stresului
  • Optimizarea performatelor individuale
  • Consilierea si terapia persoanelor singure (celibat, divort sau deces al partenerului)
  • Intarirea EU-lui (sentimentul valorii si utilitatii, respectul de sine)
  • Evaluarea inteligentei, realizarea profilului de personalitate

Profesionistii cabinetulului de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC iti mai ofera si terapia florala Bach, terapii Reiki sau mental healing, rezultatele acestora fiind garantate in timp.

Terapia Bach cu esente florale se adreseaza zonei mental-emotional-afective, ea fiind cea mai blanda forma de terapie.

Avand doar efecte benefice asupra corpului fizic si psihic, terapia este preferata de tot mai multi romani, ea neagresand in nici un fel organismul uman. Esentele Bach reusesc sa restabileasca echilibrul emotional si sa aduca armonie in viata psihica a celor ce isi doresc acest lucru, ajutandu-i sa preia controlul asupra propriilor trairi si sentimente.

Esentele folosite in terapia Bach sunt specifice starilor emotionale sau mentale, acestea fiind produse din plante, flori sau ramuri de copaci, cu exceptia esentei Rock Water, facuta din apa de izvor cu proprietati vindecatoare.

Sunt cunoscute 38 de remedii, acestea fiind sunt impartite in 7 categorii corespunzatoare diferitelor stari ca frica, incertitudinea, singuratatea, apatia, hipersensibilitatea, dezamagirea sau disperarea ori ingrijorari obsesive.

Terapia Bach consta in combinarea intr-o formula personalizata, in functie de problemele fiecaruia, a maxim sapte esente dintre cele 38 existente.

Din sticluta astfel preparata, se consuma zilnic, de minim 4 ori, cate patru picaturi. Picaturile se pot pune direct in gura, fara sa atingem cu limba sau dintii pipeta sticlutei, sau pot fi puse intr-un pahar cu apa, suc sau alte lichide.

Substantele activeaza la nivel psihic, echivalentul sistemului imunitar pentru fizic, acestea fiind un fel de doctor intern care actioneaza numai in interesul nostru. Terapia Bach se poate utiliza la orice varsta, inclusiv in cazul copiilor.

Pentru o viata sanatoasa, ferita de stres si nervi, lasa-te pe mana specialistilor!

Apeleaza cu incredere la serviciile cabinetulului de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC ori de cate ori constati ca stresul incepe sa te copleseasca!

Psiho Consult DC – si viata se schimba radical!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Ermil Pangrati, nr. 8, et. 1, ap. 2 sector 1
Telefon: 0741 144 415
Fax: 0311 070 503

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Comments are closed.