Pregatirea stocului de cherestea rasinoase inainte de utilizare

cherestea rasinoase

Fie ca doriti sa va faceti ultimele retusuri la cabana dumneavoastra sau doriti sa construiti una de la 0, siteul nostru, www.cherestea.net este portalul prin intermediul caruia va puteti procura materia prima de care aveti nevoie. De asemenea, produsele noastre se adreseaza si companiilor producatoare de mobilier si nu numai, la noi veti putea gasi stocurile cele mai mari de materie prima astfel incat orice comanda poate fi onorata in cel mai scurt timp. Pentru ca printre alte tipuri, la noi veti putea gasi si cherestea rasinoase, dorim sa va oferim cateva indicii despre pregatirile necesare inainte de a folosi cheresteaua in conditiile in care aceasta a fost depozitata in prealabil. Aceste indicatii sunt aplicabile in cazul in care au fost respectate conditiile de pastrare.

Verificati cu atentie stocul de cherestea rasinoase

In linii mari, depozitarea stocului de cherestea rasinoase trebuie efectuata in spatii ferite de apa, umiditate excesiva dar si de inghet. Daca nu sunt respectate aceste indicatii se poate ajunge la deterioararea calitatii lemnului, ducand astfel la pierderea rezistentei. Trebuie mentionat de asemenea, ca in conditii de vara lemnul trebuie stropit pentru a evita pornirea unui incendiu, insa despre aceste elemente de siguranta depozitarii stocului de cherestea rasinoase vom discuta intr-un articol viitor.

Revenind la pregatirea lemnului inainte de a fi folosit, prima etapa este cea a verificarilor. Chiar si in cele mai sigure depozite de cherestea rasinoase sau de lemn in general, exista totusi riscul contaminarii acestuia cu diferiti daunatori. Fie ca vorbim de ciuperci sau de insecte daunatoare. Asadar, o inspectie atenta este mai mult decat necesara. Bineinteles, pentru a evita aceste situatii va recomandam ca inainte de depozitarea lemnului sa luati masuri de tratare a lemnului cu substante speciale care elimina riscul aparitiei daunatorilor.

Dupa ce stocul dumneavoastra de cherestea rasinoase a trecut testele si verificarile cu bine, urmatoarea etapa este tratarea acestuia cu solutii ingnifuge (cel mai recomandat pentru lemnul folosit in constructii), acest proces putandu-se realiza si dupa finalizarea constructiei. Pentru cheresteaua folosita la alte tipuri de produse, lemnul trebuie tratat in functie de necesitatile impuse de catre procesele tehnologice necesare.

O gama completa de produse din lemn si cherestea rasinoase

La noi veti putea gasi atat cherestea rasinoase debitata la dimensiuni exacte, standard, dar si la dimensiuni variabile. Daca primul gen de cherestea este pretabil pentru ridicarea constructiilor din lemn, cel de-al doilea tip de cherestea rasinoase este perfect pentru structuri si elemente decorative sau de mobilier. Ambele tipuri de cherestea sunt de cea mai buna calitate, avand caracteristici foarte bune de rezistenta si duritate.

Prin intermediul siteului nostru veti putea consulta lista noastra de produse, precum si ofertele noastre foarte avantajoase. Aici veti gasi nu numai cherestea rasinoase ci si alte tipuri, precum si alte produse din lemn cum ar fi grinzi, dulapi, precum si elemente de fixare si alte produse auxiliare. Toate aceste produse pot fi solicitate in orice cantitate. Asiguram livrarea dar si calitatea produselor noastre, precum si o consultanta de specialitate. Asadar, va asteptam pe siteul nostru, www.cherestea.net

Comments are closed.