Pompe cu pistoane rotative

pompe cu pistoane rotativeSunteti proprietarul unei ferme de pasari sau doriti sa va construiti o ferma de bovine sau suine si aveti nevoie de pompe cu pistoane rotative? Puteti opta pentru firma Ecotec, care va pune la dispozitie pompe cu pistoane rotative de calitate germana, la cele mai avantajoase preturi.

Pentru ce sunt folosite aceste pompe cu pistoane rotative?

Astfel de pompe cu pistoane rotative sunt utilizate in activitati variate pentru a transporta lichidele, dar si pentru gestionarea dejectiilor  care provin din ferme, in mod eficient.

Pompe cu pistoane rotative- avantaje

Modelul pompa cu pistoane rotative tip DK propus spre comercializare de firma Ecotec este unul rezistent, fiabil, fiind rodul a peste 120 de ani de munca. Este un model care in mod sigur se va ridica la inaltimea asteptarilor si nevoilor dumneavoastra.

Aceste pompe cu pistoane rotative prezinta numeroase avantaje pe care este bine sa le cunoasteti. Astfel acestea sunt fiabile, rezistente, simple si se utilizeaza destul de simplu, calitatea germana confera garantia unor produse de inalta calitate. De asemenea, acestea sunt create pentru a fi folosite de catre un singur operator si aveti posibilitatea de a le utilize sip e post de statii de pompare, deoarece sunt dotate cu pompe de calitate avand o capacitate cumulate de pana la 440 metri cubi pe ora. In cazul in care aveti nevoie sa folositi astfel de pompe cu pistoane rotative pentru partea de absorbtie sau pentru refulare, trebuie doar sa schimbati sensul, o operatiune destul de simplu de realizat. Lobii cu care sunt prevazute pompele cu pistoane rotative, se pot schimba usor, presiunea de pompare poate sa varieze intre 27 de metri cubi pe ora si 360 de metri cubi pe ora. Lobii acestor pompe cu pistoane rotative sunt realizati dintr-un miez metallic care este acoperit cu cauciuc. Pompele se pot antrena fie de un motor electric cu o capacitate de 400 V, fie de un cardan. Presiunea de pompare la astfel de pompe cu pistoane rotative este de 4-10 bari.

Ce alte servicii si produse va ofera firma Ecotec, in afara de pompe cu pistoane rotative?

Firma Ecotec ofera mai multe tipuri de pompe: submersibile, mobile, verticale si bineinteles pompe cu pistoane rotative. De asemenea, va ajuta sa va realizati o fabrica cu biogaz de tip modular, cu fermentare in regim mezofil si termofil.

Incredere, seriozitate si preturi avantajoase, doar la Ecotec, de la care puteti cumpara pompe cu pistoane rotative

Firma Ecotec, avand sediul in Sibiu, se ocupa cu oferirea de solutii eficiente pentru gestionarea dejectiilor din ferme de suine, bovine, pasari.. Astfel puteti achizitiona echipamente si produse fiabile si de inalta calitate, importate de la producatori de renume de talie internationala. Aveti asadar posibilitatea sa beneficiati de servicii bazate pe seriozitate, respect si incredere la preturi avantajoase pentru afacerea dumneavoastra. Gratie experientei de 9 ani in domeniu, Ecotec poate constitui un partener de incredere pentru dumneavoastra. Pentru cei interesati de oferta acestei firme sibiene, se poate consulta pagina ecotec-sibiu.wix.com; aici veti putea citi si referinte precum si alte informatii care va pot fi de folos atat despre pompe cu pistoane rotative cat si despre alte produse.

Comments are closed.