Poduri rulante. Axa Service- Inovatie in domeniul echipamentelor de ridicat

14869e36d168ef715254ae7257cf0880Echipamente special proiectate sa raspunda cu succes cerintelor de ridicare industriala pentru sarcini medii si grele. Pe scurt, poduri rulante, ¨accesorii¨ obligatorii pentru cei care doresc sa obtina performante notabile in procedeele de ridicat si manipulare a obiectelor grele, dar si economii de spatiu considerabile.

Un pod rulant indeplineste sarcinile unei macarele, cu avantajul ca salveaza mult din spatiul disponibil, fiind instalat la inaltime (suspendat). Utilajul convinge prin structura simpla si prin capacitatea de a ridica/manipula sarcini mari. Podurile rulante sunt destinate spatiilor industriale cu deschideri mari, voluminoase.

Axa Service iti propune o gama variata de produri rulante OMIS, la preturi mai mult decat accesibile! Specializata in servicii de proiectare, executie, montare, demontare, dar si de amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, Axa Service este un sprijin real pentru cei care activeaza in domeniul industrial, constructii si nu numai.

Gama de sarcini sau de deschideri pentru care aceste poduri rulante pot fi utilizate, este extrem de larga, acestea fiind recoamndate atat pentru halele de productii, cat si pentru depozite (deschise sau acoperite).  Marele avantaj: nu ocupa spatiu la sol!

Poduri rulante-Performante la inaltime!

Podurile rulante sunt macarale cu un plan care se deplaseaza de-a lungul podului, intre cai rulante paralele. Aceste utilaje de ridicat si manipulat obiecte grele inglobeaza inovatii in materie de design mecanic si electric, precum si tehnologii industriale de fabricatie moderne.

Rezultatul: un echipament capabil sa optimizeze procesul tehnologic de productie, imbunatatitand ,totodata, conditiile de munca din spatiile respective. In plus, cu ajutorul unor poduri rulante, se obtin economii majore la costul de depozitare, inclusiv, spatiu suficient pentru activitati la sol.

Poduri rulante-Solutia nr.1 in materie de ridicare industriala pentru sarcini medii si grele

Podurile rulante se deplaseaza pe cai de rulare situate la inaltime, ceea ce inseamna ca, la sol, se pot efectua, fara probleme, activitati diverse de productie. Mai exact, se creaza un spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport si nu numai.

In functie de arhitectura spatiului disponibil si in functie de tipul activitatilor industriale desfasurate, se pot utiliza mai multe tipuri de poduri rulante, cele mai comune fiind cele pentru uz general (poduri rulante monogrinda rezemate, poduri rulante monogrinda suspendate, poduri rulante bigrinda).

Indiferent de optiuni, podurile rulante ofera acelasi set de  avantaje, si anume: capacitate excelenta de a ridica si manipula obiecte grele si de dimensiuni mari in conditii de maxima siguranta si eficienta, economie de spatiu, control optim si fiabilitate.

Axa Service-Poduri rulante, servicii complete, preturi competitive

Pentru a te bucura de cele mai moderne tehnologii industriale de fabricatie, alege produri rulante din oferta Axa Service. Proiectarea si executia podurilor rulante respecta prescriptiile  tehnice  ISCIR in vigoare si sunt doate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat.

Gratie complexitatii si a designului ergonomic, podurile rulante indeplinesc activitatile pentru care sunt create, si anume, ridicarea/manipularea obiectelor grele. Miscarile pe care podurile rulante le efectueaza sunt prudente, usor de controlat de catre operator si extrem de sigur.

Axa Service iti asigura tot ceea ce te intereseaza in materie de poduri rulante pentru sarcini medii si grele. Informatii suplimentare gasesti pe www.axaservice.ro sau la numerele de telefon 0749.217.981 sau 0216.367.948.

Echipa Axa Service iti sta la dispozitie, inclusiv, cu servicii de consiliere in alegerea corecta a utilajelor.

Comments are closed.