Piese plastic – Calitate si satisfactie garantate de Ceproinv!

piese plastic

Cand aveti nevoie de piese plastic, achizitionati din oferta firmei Ceproinv! Le gasiti la un raport calitate-pret foarte bun. Sunati la numarul de telefon de mai jos si solicitati mai multe informatii. Profesionistii va asteapta oricand cu oferte si preturi avantajoase!

Despre piese plastic – Tot ce trebuie sa stiti

In oferta de piese plastic, a companiei Ceproinv, gasiti: roti dintate, supape, capace, piese din PC, piese din POM, piese din PEEK, inele, garnituri s.a.m.d. Ele sunt obtinute prin tehnici avansate si cu echipamente performante. Dintre masele plastice prelucrate amintim: policarbonat, poliamida, PEEK, polietilena, polisulfona, politetrafluoretilena, polipropilena si nu numai. Datorita calificarii si experientei vaste in domeniu, angajatii Ceproinv pot furniza solutia optima, personalizata tinandu-se cont de cerintele si conditiile clientului. Acesta este, de altfel, unul din motivele pentru care numarul colaborarilor societatii a crescut in mod constant de la infiintare si pana acum, adica din anul 1991.

Orice comanda plasata este onorata cu profesionalism si intr-un timp rapid.

Tot in categoria piese plastic se regasesc si cutiile, bandajele pentru roti de transport, cepurile si ghiveciurile pentru plante. Cumparati ce aveti nevoie de la Ceproinv! De ce? Intrucat absolut toate produsele sunt realizate in conformitate cu normele in domeniu, respecta toate standardele de calitate si satisfac chiar si cele mai exigente cerinte.

Ceproinv – Oferta avantajoasa la piese plastic

Ceproinv este o companie al carei obiect principal de activitate consta in prelucrarea maselor plastice. De aproximativ 24 de ani ofera tuturor clientilor produse de cea mai buna calitate. Acestea sunt utilizate in domenii precum: energetica, petrochimie, electronica, industria navala, industria alimentara, metalurgie siderurgie, industria farmaceutica, industria usoara, in transporturi s.a.m.d.

Cine doreste, poate comanda piese plastic si nu numai in functie de anumite dimensiuni si modele. Angajatii Ceproinv realizeaza pe baza de comanda inclusiv piese de schimb si piese finite, atat din materiale metalice (bronz, otel, fonta), cat si din materiale plastice tehnice.

Colaborati cu Ceproinv! Iata de ce:

– orice comanda este tratata cu profesionalism si seriozitate. Un angajat al Ceproinv preia solicitarea clientului si o transmite echipei care poate onora cu promptitudine solicitarea;

– indiferent de complexitatea comenzii si indiferent daca este sau nu vorba de piese unicat, angajatii Ceproinv fac totul ca la carte, garantandu-va satisfactie deplina. Nu e necesar decat sa puneti la dispozitia expertilor Ceproinv documentatia necesara, iar ei vor realiza piesele de care aveti nevoie tinand cont de cerinte, dimensiuni s.a.m.d.

– raportul calitate-pret este optim;

– in portofoliul de clienti si colaborari de pana acum se regasesc nume importante pe plan national. Datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera, Ceproinv va fi intotdeauna alegerea potrivita;

– se lucreaza conform tuturor standardelor in domeniu. Angajatii au echipamente speciale, iar pentru piese plastic si nu numai se utilizeaza tehnici si utilaje performante.

Pentru piese plastic de cea mai buna calitate, discutati cu reprezentantii de la firma Ceproinv! Acestia va vor oferi informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita.

Date de contact

Adresa: Focsani, str. Luceafarului, nr. 16, cartier Mandresti, Localitatea – FOCSANI, Cod Postal – 620043

Telefon: 0720.330.836

Comments are closed.