PersonalizArtS-Marturii nunta. Pentru nunti cu ¨personalitate¨!

marturie-initiale-miri-270x200Nunta de basm? Da, va rog! Nu este un secret faptul ca oricine isi doreste o nunta memorabila, organizata pana in cele mai mici si frumoase detalii. Daca bat clopote de nunta pentru tine si partenerul tau, afla ca nunta anului 2015 trebuie sa fie rafinata, cu multe accente vesele, obligatoriu trebuie sa aiba tematica si nu in ultimul rand, trebuie sa te reprezinte in proportie de 100%. Aminteam la inceput de detalii. Afla ca poti da o nota de originalitate cu ajutorul marturiilor.

Chiar daca la o prima vedere par detalii nesemnificative (nu neaparat de bifat pe lista nuntii), maruriile sunt foarte importante. De ce? Simplu: ele reprezinta cadoul, amintirea si mai ales, multumirea mirilor la adresa invitatilor. Haioase si colorate sau rafinate si scumpe, marturiile de nunta au rolul de a spune, intr-un mod simbolic, ¨Multumesc¨!

Daca vrei cea cu totul si cu totul iesit din comun, contacteaza-i pe cei de la PersonalizArtS, o echipa dedicata frumosului! Creatiile PersonalizArtS impresioneaza nu doar printr-o estetica impecabila ci si printr-o calitate aparte, ideala nuntilor originale!

PersonalizArtS s-a gandit sa-ti personalizeze marele eveniment cu marturii nunta hand-made! Porumbei, turturele, inimioare, animalute dragalase, toate aceste marturii nunta iti stau la dispozitie prin PersonalizArtS. Si pentru ca viziunea noastra nu are limite, putem crea modele unicat, la cerere!

Marturii nunta-Un ¨Multumesc¨ elegant si bun de pus in vitrina!marturii nunta

Fiecare nunta este o amintire. O amintire ce trebuie expusa cu placere in cel mai de seama loc al casei. Si da, am spus bine ¨expusa¨. Marturiile sunt dovezile ca ai participat la o nunta care ti-a placut in mod deosebit (sau nu). Cert este ca, marturiile de nunta au devenit un must have pentru toti mirii care-si propun sa impresioneze. Astazi este de bon ton sa oferi invitatilor o mica particica din evenimentul tau.

Iti mai aduci aminte de florile (obligatoriu din plastic) prinse in piept? Ei bine, ele au fost inlocuite cu detalii mult mai rafinate si mai putin kitchoase: marturiile de nunta! Chiar daca au o traditie veche de secole, marturiile de nunta au inceput sa fie in voga de putina vreme. Ele au rolul de a-i uni pe toti cei prezenti la eveniment, sub imaginea unei familii fericite. Marturiile reprezinta niste obiecte de mici dimensiuni care pastreaza amintirea acelei zile speciale.

Marele avantaj? Marturiile pot lua orice forma (inventivitate sa ai!). De regula, marturiile pot lua forma unor mici obiecte decorative sau pot fi prezentate sub forma unor produse comestibile (neaparat, ambalate frumos!).

PersonalizArtS-Marturii nunta personalizate

marturii nuntaDaca iti doresti marturii nunta deosebite, realizate cu pasiune si mult talent (nu la indigo, nu in serie, ci manual), apeleaza la PersonalizArtS si bucura-te de cea mai frumoasa zi din viata ta! Marturiile noastre pot lua orice forma. Pot lua forma unor inimioare dragalase cu initialele voastre, pot reprezenta doi porumbei iubareti sau pot lua forma unor bijuterii asemeni cristalelor. Tu alegi!

Marturiile PersonalizArtS vor adauga o nota de eleganta si romantism nuntii tale, putand fi, mai apoi, pastrate de invitati cu multa placere! Daca nu te regasesti in oferta noastra, putem sa ne adaptam exigentelor si putem crea marturii nunta personalizate 100%

Intra pe www.personalizarts.ro si comanda marturii nunta. Surpriza noastra: preturi foarte mici!

 

Comments are closed.