Oferim doua tipuri de insect killer pentru linistea ta

insect killer

Se aud prea multe bazaieturi prin magazinul dumneavoastra? Tocmai ce ati incins gratarul in curtea casei si mustele vin mai ceva ca tinerii la o petrecere? Ekommerce Est are solutia pentru tine! Sistemele de tipul insect killer care te scapa intr-un mod elegant, sigur si foarte practic de insectele care iti dau batai de cap. Aceste produse sunt foarte utile atat pentru magazine, restaurante (atat in bucatarie, cat si in sala de servire sau terasa) centre comerciale sau departamente alimentare.

Avantajele unui aparat insect killer

Marele avantaj al unui insect killer este acela ca nu prezinta nici un risc de toxicitate. Stim ca exista o sumedenie de produse care omoara pe loc orice ganganie, de la tantari, molii, pana la gandaci si altele, insa marele risc al acestor solutii este cel a compozitiei lor. Pentru ca vorbim despre insecticide, automat in subiect intra si pericolul toxic prezent.

Un insect killer este complet inofensiv cu mediul dar foarte eficient in eliminarea din aria sa a insectelor zburatoare. Acesta poate functiona pe doua principii, cel al capcanei, si cel al neutralizarii directe. La aparatele cu capcana, insectele sunt atrase de catre lumina UV emisa de o lampa speciala intr-o portiune prevazuta cu un adeziv organic si ecologic foarte puternic ce nu le permite insectelor sa se mai elibereze. Singurul lucru de care trebuie sa ti cont este sa schimbi periodic placuta cu adeziv pentru a permite o functionare a sistemului insect killer la capacitatea sa maxima.

Principiul de neutralizare este aplicat cu ajutorul unui curent electric de inalta tensiune. Nu, nu exista pericolul de electrocutare a unui om deoarece acest curent electric are doar voltajul foarte ridicat, insa datorita amperajului sau a intensitatii sale scazute (0.5 – 2miliAmperi) nu exista nici un risc pentru om sau animale de companie. Practic, insectele sunt atrase de catre lumina UV a lampii intr-un grilaj electrificat. Astfel, un insect killer de acest gen are o foarte buna eficienta. Aceste echipamente sunt prevazute cu o tavita de colectare pentru a nu permite caderea insectelor neutralizate pe jos sau in jurul aparatului. Asa ca, aceasta tavita trebuie golita si stearsa periodic.

Care sunt aspectele de care trebuie sa tineti cont in alegerea unui insect killer

Alegerea unui insect killer pleaca in primul rand de la nevoi. Ekommerce Est ofera modele variate, de la cele de mici dimensiuni, portabile, perfecte pentru a asigura zona gratarului de gradina, pana la cele de mari dimensiuni pretabile pentru spatii comerciale medii si mari. Exista modele ce pot fi agatate sau prevazute cu suport pentru a putea fi amplasate pe jos. Evident, pentru a elimina insectele zburatoare, aceste echipamente trebuiesc pozitionate in zona cu traficul cel mai intens, adica pe scurt, acolo unde roiesc insectele.

Oricare ar fi motivul, pe siteul www.ekommerce.ro vei gasi toate tipurile de insect killer, dar si echipamente profesionale de eliminare si alungare a daunatorilor. Asadar, pentru a adresa intrebari legate de produsele noastre, sau pentru a alege solutia perfecta, te asteptam pe siteul nostru, locul unde o echipa de experti este pregatita oricand sa iti ofere solutii complete.

Comments are closed.