O nunta deosebita cu lumanarile Dragstar!

lumanari-defaultSe apropie ziua mult asteptata: ziua in care, in sfarsit, iti vei uni destinul cu jumatatea ta. Iti doresti ca, in aceasta zi, toate lucrurile sa mearga conform planului, atat pentru a-ti aminti cu fericire de fiecare data de cea mai importanta zi din viata ta, dar si pentru a te asigura ca va fi o zi memorabila si pentru oaspetii tai. Fie ca esti mire sau mireasa, la un moment dat tot te vei lasa prins(a) de febra pregatirilor si iti vei dori ca toate ideile sa fie puse in aplicare.

Pentru a te asigura ca nunta va fi organizata in proportie de 100% conform preferintelor tale, este foarte important sa colaborezi cu persoane care sunt gata sa iti aduca visele la realitate. Dragstar face parte din categoria acestor persoane si doreste sa se asigure ca, in ziua nuntii tale, vei avea parte in primul rand de lumina.

Lumanarile pentru nunta Dragstar imbina intr-un mod ideal traditia cu aspectul deosebit, oferindu-ti ocazia de a alege dintr-o gama vasta de modele cu totul deosebite. Astfel, in functie de preferinte, vei avea de ales intre lumanari clasice sau lumanari sculptate, fie albe, fie colorate cu nuantele preferate. Lumanarile sculptate pentru nunta sunt o alegere excelenta, oferind un plus de eleganta si un stil cu totul aparte.

Lumanarile pentru nunta oferite de Dragstar sunt confectionate din materiale superioare din punct de vedere calitativ, pentru a rezista indiferent de conditiile la care sunt supuse (din pacate, nu poti decide starea vremii si este posibil sa ai parte fie de o zi ploioasa, fie de una torida; in ambele cazuri, lumanarile vor rezista perfect). Lumanarile pentru nunta pot avea dimensiuni de 60, 80, 100, 120 sau 140 de cm, iar fiecare model poate sa fie diferit de celalalt. Astfel, din punct de vedere al aspectului, vei putea alege intre o multitudine de modele, fie simple, fie diversificate. Tu esti cea / cea care va alege culorile si, in cazul in care esti pasionat de elementele florale, poti chiar sa alegi un model care are incorporat trandafirasi!

Foarte multe persoane prefera produsele hand-made in locul produselor fabricate in masa. Ei bine, in cazul in care te afli printre admiratorii produselor hand-made, te vei bucura sa afli ca lumanarile pentru nunta Dragstar sunt realizate manual de angajatii companiei. Procedeul prin care sunt realizate aceste produse este unul destul de complex si implica scufundarea in moduri repetate in ceara, modelarea si taierea sub actiunea caldurii.

Materialele utilizate in fabricarea lumanarilor sculptate pentru nunta sunt: ceara de albine, parafina, stearina si diversi aditivi, aceasta formula garantand atat rezistenta lumanarilor la temperaturi variate, cat si rezistenta in cazul intemperiilor. Mai mult decat atat, lumanarile sculptate pentru nunti pot fi impodobite si cu diverse decoratiuni realizate tot din ceara sau din hartie, rasina sau diverse materiale textile.

Dragstar iti pune la dispozitie si lumanari clasice pentru cununia religioasa. Lumanarile conform traditiei sunt  de culoare alba, cu un design simplu, scurte si texturate; cu toate acestea, in cazul in care doresti un model unic, poti opta si pentru modele ce contin trandafiri, figurine cu miri, irizatii de culoare, miez colorat, etc.

Alege lumanarile pentru nunta Dragstar! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.lumanaridragstar.ro!

Comments are closed.