Montaco Serv – tigle metalice

Un acoperis nou sau eventual renovarea celui vechi ? Aceasta este intrebarea.
Nu are nicio importanta raspunsul, pentru ca acoperisul tau va fi gata intr-un timp foarte scurt. In plus, in ambele cazuri, rezultatul va fi acelasi, adica unul superb.

De ce sa alegi acoperisuri din tigle metalice ? Pentru ca:

  • ofera un aspect estetic aparte si deosebit;
  • Tigle metalice Montaco Servprezinta o rezistenta ridicata la coroziune, respectiv are o durata mare de viata, datorita straturilor protectoare pe care le au;
  • gama diversa de culori;
  • incarcare minima – greutatea proprie fiecarei invelitorii este de cca 5 kg/m2;
  • cheltuielile de intretinere sunt reduse semnificativ la zero;
  • montare usoara si rapida.

In alcatuirea unui acoperis din tigla metalica intra, in afara de tigla metalica propriu-zisa, multe alte elemente si accesorii, ca suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folii anticondens, ferestre pentru mansarda, mansoane pentru strapungeri, componente de tinichigerie, benzi autoadezive pentru etansare, silicon, sipci necesare pentru caroiaj, sisteme de drenaj precum jgheaburi si burlane.

Montaco ServToate acestea lucruri necesare montarii unui acoperis de tigle metalice sunt oferite clientilor de catre firma profesionista Montaco Serv, pentru ca sa nu ai altceva de facut decat sa te bucuri si sa te minunezi de frumusetea acoperisului tau.

Cu o experienta vasta in acest domeniu, echipa de specialisti a companiei Montaco Serv stie tot ce este de stiut despre acoperisurile din tigle metalice. Pentru ca serviciile lor sa fie complete, la nevoie executa si sarpanta din lemn, sarpanta care va fi montata pe acoperis. De asemenea, realizeaza si interventii de modificare  care sunt necesare acoperisurilor care au nevoie de astfel de lucrari. Pentru realizarea montajului si pentru materiale, cand lucrarea va fi finalizata vei primi certificate de garantie care atesta calitatea materialelor utilizate, precum si a montajului executat.

Tigla metalica 1Cu ajutorul numarului 1 mondial in ceea ce priveste productia materialelor din otel – ARMAT, Montaco Serv comercializeaza tigla metalica in Ploiesti, de cea mai buna calitate. Tigla metalica marca Halny pe care firma Montaco Serv o pune  la dispozitie clientiilor, este unul dintre cele mai rezistente, fiabile si durabile modele din aceasta serie de produse. Tiglele metalice propuse sunt disponibile in 2 variante lucioasa sau mata, iar in functie de necesitatea clientului, se poate alege dintr-o gama variata de culori, ca: maro, negru, rosu, albastru, gri, sau verde. Tiglele prezinta o grosime de 0.5mm si o greutatea de aproximativ 5kg/m2.

Tiglele au o latimea totala de 1190 mm, o latime utila de 1115 mm si o inaltimea de 43mm. Pentru ca sunt acoperite de un strat de polyester fie mat sau lucios, tiglele prezinta o  rezistenta marita la actiunea timpului, dovedind astfel ca vor ramane ca la inceput pentru o perioada indelungata de timp. Modul in care sunt asamblate este simplu si rapid. De asemenea, un lucru care nu trebuie neglijat este faptul ca, prin simpla folosire a acestor tigle model Halny, acoperisul casei tale va fi mult mai usor in comparatie cu alt acoperis la care s-au folosit alte modele de tigle metalice.

Montaco Serv este companie care ofera mereu:

  • profesionalism, promptitudine, eficienta si seriozitate;
  • garantia efectuarii unei lucrarii de un inalt standard calitativ;
  • eficacitate in procesele de aprovizionare si montare.

Poti sa citesti si alte articole doar facand un singur click aici.

 

 

Comments are closed.