Merita sa cumpar haine second hand

haine second hand

In ceea ce priveste imbracamintea, cele mai multe doamne si domnisoare  investesc sume importante in garderoba lor, in aceeasi situatie sunt si domnii. Se pare ca romanii tin mult la felul in care arata si de multe ori blameaza hainele second hand. Lucru care  nu este corect avand in vedere faptul ca achzitionarea hainelor second hand are multiple  avantaje si  este o solutie ieftina si practica de a  te imbraca bine cu bani putin.

De ce sa cumparam haine second hand?

In majoritatea cazurilor hainele la mana a doua sunt haine aduse din strainatate, sunt articole vestimentare de calitate si unele chiar de la brenduri célèbre. Secretul consta in cata rabdare aveti sa cautati si  in ce locuri cautati, mai exact.

Cu putin gust si  putin noroc sa nimeriti in locul potrivit, va puteti cumpara haine  noi, de la firme de renume in domeniu, cu mult mai putini bani decat daca v-ati cumpara un acelasi articol nou din magazin. Exista cazuri in care chiar respectivele firme doneaza hainele noi pentru ca au mici defecte. Acestea sunt insa nesesizabile si de multe ori se corecteaza foarte usor si rapid, nu trebuie sa fiti croitor de meserie pentru a le corecta.

De obicei magazinele de haine second hand isi fac aprovizionarea saptamanal in aceeasi zi, asa ca puteti  stabili cu usurinta o vizita exact in momentul in care apar articolele noi, aveti astfel posibilitatea sa alegti orice va doriti si sa gasiti cele mai frumoase haine.   Va trebui sa aveti la dumneavostra bunul gust, rabdarea si o suna mica de bani.

Ce putem gasi la magazinele de haine secnd hand?

Atunci cand intrati in magazinul second hand potrivit va puteti simti ca in molurile de lux. Aveti la dispozitie nenumarate articole , de la tricouri pana la geci, pentru orice anotimp. De asemenea accesorii, genti, bijuteri, palari, curele, le gasiti si pe acestea, iar daca aveti nevoie de pantofi noi, ati nimerit in locul potrivit!

De multe ori magazinele de haine second hand importa atat imbracaminte cat si incaltaminte, cele din Germania sunt de regula cele mai calitative. Pantofii sunt de regula din piele naturala, iar pantofii sport  de la branduri importante in industria modei. Dezavantajul principal este acela ca sunt disponibile, din pacate, pe o singura marime, asadar daca nu vi se potriveste acel model, din pacate aveti putine sansa sa il gasiti identic dar pe masura dumneavoastra. Totusi nu merita sa va descurajati, cu siguranta veti gasi acolo ceva care sa va atraga atentia, sa va stea bine si sa va coste putin.

Comments are closed.