Masini de ambalat carne de la Stelas Consulting iti usureaza munca

Carnea si toate produsele din carne reprezinta surse importante de proteine si permit omului o alimentatie echilibrata, bogata in nutrienti valorosi, pentru o sanatate de fier. Amintim de vitaminele din complexul B, dar si de fier absorbabil si zinc. Si pentru ca se doreste ca toate preparatele din carne sa se mentina proaspete pentru o perioada cat mai lunga de timp se recurge la ambalare. Tehnologiile de ambalare din zilele noastre impreuna cu masini de ambalat carne sunt performante, respecta conditiile de igiena impuse pentru acest domeniu si reusesc sa pastreze nealterate calitatile nutritive ale carnii si ale produselor din carne.

Masini de ambalat carne. 4 tipuri diferite de ambalare

 

Masini de ambalat carne de la Stelas Consulting iti usureaza muncaAmbalajele joaca un rol multifunctional in industria alimentara, acestea fiind cele care ajuta la conservarea alimentelor si a nutrientilor, la un termen de valabilitate ridicat, joaca un rol esential si in pastrarea unei igiene corespunzatoare si in manipulare si depozitare, insa ambalajul este si un punct de referinta in marketing si in promovarea produsului.

De asemenea, ambalajele sunt cele care permit prezentarea datelor compozitionale ale alimentelor, data de fabricatie si cea de expirare, instructiuni de depozitare, informatii pretioase clientului, cat si pretul de achizitie.

In ultimul deceniu ambalarea alimentelor si, in special, a carnii se face cu scopul de a-i prelungi valabilitatea. Cum se poate ambala aceasta in conditii corespunzatoare? Cu ajutorul unor masini de ambalat carne, iar printre acestea amintim de masinile de ambalat carne in vacuum.

Aceasta metoda – ambalarea in vacuum – se foloseste indeosebi in industria carnii si a tuturor preparatelor din carne, in industria lactatelor si mai putin in industria panificatiei. Ambalajul este golit de aer, pastrand doar o mica cantitate de oxigen si apoi este inchis ermetic.

Amintim insa si de masini de ambalat carne utilizand ambalarea in atmosfera modificata de gaze. In acest caz, in interiorul ambalajului va fi introdus un gaz cu o compozitie diferita de aer. Este perfecta pentru acele alimente care au un termen de valabilitate mic, alimente perisabile, alimente semiperisabile si foarte putin procesate. De regula, se foloseste pentru produsele din carne proaspata pentru a le creste durata de viata si a le mentine intacte calitatile nutritionale.

Al treilea tip de ambalare este EMAP sau ambalarea intr-o atmosfera modificata la echilibru. In acest caz se folosesc filme de ambalare. Prelungeste conservabilitatea carnii la un timp indelungat.

Si, in cele din urma, vorbim si despre ambalarea activa. Compozitia atmosferei din interiorul ambalajului este schimbata introducandu-se materiale absorbante sau generatoare. Si aceasta metoda se foloseste adesea in ambalarea carnii.

Masini de ambalat carne de la Stelas Consulting

 

Pentru masini de ambalat carne de calitate superioara, zeci de modele apartinand unor branduri recunoscute pentru acest domeniu, masini de ambalat ideale pentru toate cele 4 Masini de ambalat carne de la Stelas Consulting iti usureaza munca1tipuri diferite de ambalare, masini rezistente, dotate cu tehnologii moderne, masini estetice, cu durata mare de viata, ia si tu legatura cu Stelas Consulting.

Cine este Stelas Consulting? O binecunoscuta companie din Bragadiru care a legat parteneriate cu firme din Austria si Germania, extinzandu-se si in tari precum Italia, Spania sau Polonia datorita echipamentelor moderne pe care le comercializeaza.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini de ambalat carne de la Stelas Consulting. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Stelas Consulting? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0731-121.171 si 0723-317.670 sau trimite un e-mail pe adresa office@stelas.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.