Lubrica Technology iti pune la dispozitie lubrifianti auto!

lubrifianti autoAutoturismele reprezinta o parte extrem de importanta a vietii de zi cu zi; in cazul in care esti un sofer pasionat, nu ti-ai putea imagina viata fara masina ta si, desigur, iei toate masurile necesare pentru a asigura o viata cat mai lunga autoturismului tau. Pe langa o conduita care sa ii protejeze partile componente, trebuie sa fii atent si la produsele utilizate in scopul intretinerii masinii; in cazul unui autoturism, o suma de bani putin mai mare depusa in contul unor lubrifianti auto de calitate superioara sau a altor produse similare te va salva de service-uri auto si de riscul unor defectiuni frecvente. In cazul in care te afli in cautarea unor lubrifianti auto superiori din punct de vedere calitativ, iti recomandam sa arunci o privire peste ofertele avantajoase puse la dispozitia ta de compania Lubrica Technology!

De ce este important sa utilizezi lubrifianti auto, si de ce ai alege produsele Lubrica Technology?

Lubrifierea elementelor mecanice este extrem de importanta pentru orice tip de autovehicul, asigurand diminuarea problemelor cauzate de forta de frecare. Scopul lubrifiantilor auto este de a reduce forta de frecare, protejand astfel elementele mecanice si prelungindu-le durata de functionare. In lipsa lubrifierii, aceste elemente s-ar uza mult mai repede odata cu trecerea timpului si, intr-un final, ar duce la defectarea intregului ansamblu.

Este recomandata lubrifierea elementelor mecanice indiferent de tipul vehiculului pe care il detii; fie ca vorbim despre autoturismul tau sau despre utilaje agricole/industriale, lubrifiantii auto ii pot prelungi viata si te pot ajuta sa economisesti sume importante in ceea ce priveste costurile de intretinere, dar si de reparatie a elementelor masinii tale. Utilizarea lubrifiantilor auto scade riscul aparitiei ruginii, dar si a blocarii sau cedarii pieselor auto aflate sub tensiune mecanica.

Lubrica Technology iti ofera o gama vasta de lubrifianti auto de calitate, in schimbul unor preturi avantajoase!

Lubrica Technology iti vine in ajutor cu o gama vasta de lubrifianti auto pentru orice tip de autoturism, autohton sau de import. Compania noastra colaboreaza cu unele dintre cele mai cunoscute si apreciate nume din acest domeniu, avand astfel posibilitatea de a-ti pune la dispozitie produse superioare din punct de vedere calitativ, in schimbul unor tarife avantajoase.

Ce cuprinde gama de produse puse la dispozitia ta de Lubrica Technology? Ei bine, ne poti solicita ajutorul de fiecare data cand ai nevoie de produse precum:

–          Ulei Lubrifin Versus Plus 20W50, un lubrifiant ideal pentru motoarele pe benzina sau diesel;

–          Ulei Lubrifin Versus Plus 15W40, ce iti asigura rezultate excelente;

–          Ulei Lubrifin Versus 30, 40 Plus, recomandat motoarelor cu aspiratie naturala;

–          Ulei Lubrifin T 90 EP 3, EP2, T 140 EP 2, lubrifianti utilizati pentru diverse transmisii, pentru autoturismele de mic tonaj;

–          Lubrifin M 30, 40, 50 Super 2, recunoscut pentru proprietatile anticorozive;

… si multe altele, cum ar fi lubrifianti pentru autovehiculele de pasageri, pentru locomotive Diesel, pentru tractoare etc.

Alege acum lubrifianti auto pusi la dispozitia ta de Lubrica Technology si beneficiaza de cele mai bune rezultate! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele mentionate sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.lubrica.ro !

Comments are closed.