Ksk Clean – Aspiratoarele industriale perfecte pentru activitatile dumneavoastra!

Aspiratoare-profesionale-industrialeAspiratoarele industriale reprezinta o categorie special destinata pentru aplicatii de aspirare in domeniul industrial. Aspiratoarele sunt robuste, fiabile si pot fi folosite cu incredere maxima pentru aplicatii de aspirare praf sau aspirare praf si lichide in cele mai grele medii industriale. Daca aveti nevoie de solutii pentru curatenie industriala, specialistii firmei KSK Clean din Bucuresti va ofera cele mai bune aspiratoare industriale de curatire.

Gama de aspiratoare industriale pe care firma din capitala v-o pune la dispozitie este variata. Astfel, aveti posibilitatea sa va alegeti modelul care se potriveste perfect activitatii si nevoilor dumneavoastra. Acestea au diferite specificatii tehnice si modele constructive, unele dintre ele functionand cu ajutorul motoarelor termice pe benzina si fiind dedicate locatiilor in care accesul la curentul electric este restrictionat.

Din gama extrem de diversificata de aspiratoare industriale pe care firma Ksk Clean vi le pune la dispozitie fac parte 11 modele, extrem de utile domeniilor precum industia mobilei, industria textila si alimentara sau industria de prelucrare a metalelor. Dintre acestea putem enumera:

– AspiratorPlanet 50T/ Dragon 500T: cel mai mic model existent pe piata, acesta este un aspirator de praf trifazat. Nu aspira substante umede sau solide. Domenii de utilizare: transporturi, spalatorii auto, industria mobilei, industria textila, alimentara, prelucrarea metalelor

– Planet Medium ATEX Inox: este un aspirator trifazat de mare capacitate, deosebit de fiabil, dotat cu un sistem inovativ de curatare a filtrului ce consta in inversarea fluxului de aer aspirat. Acesta este introdus in interiorul filtrului, in timp ce un dispozitiv mecanic scutura prin vibratii intregul filtru. Este destinat aplicatiilor cu specificatii ANTIEX (morarit si panificatie, depozite cereale, etc.)

– Aspirator Planet 400: este un aspirator industrial trifazic de mare capacitate, deosebit de fiabil. Destinat aplicatiilor industriale: prelucrari metale, industria textila, industria ceramica, hartie si celuloza, prelucrarea lemnului, industria alimentara, in constructii, etc.

– Aspirator Dragon 1643 G: este recomandat pentru aplicatii industriale usoare: curatenie in hale de productie, fabrici de mobila, productie PVC, curatenia dupa constructor, etc.

– Volcan: fabricat de IPC Soteco – Italia este destinat special pentru aspirarea cenusei si pulberilor fierbinti de maxim 120 C. Este recomandat pentru curatarea cuptoarelor din brutarii, sobelor si semineelor, etc.

 Planet 60 MAM: model consacrat pe piata al celui mai mare fabricant: IPC-Soteco, Planet 60 MAM este un aspirator industrial de praf trifazat, de mare capacitate, deosebit de fiabil. Nu aspira substante umede si/sau lichide.

– Planet Mobile: este un aspirator industrial echipat cu un motor termic pe benzina Honda pentru utilizare in aplicatii speciale, locatii fara curent electric. Destinat urmatoarelor aplicatii industriale: prelucrari metale, industria textila, industria ceramica, hartie si celuloza, prelucrarea lemnului, industria alimentara, in constructii, etc.

– Aspirator Atex: se poate utiliza oriunde in incinta, atat pentru aspirare pardoseli, cat si pentru aspirare locala de la un punct de lucru.

Infiintata din dorinta de a oferi solutii corespunzatoare celor care activeaza in domeniul prestarii de servicii de curatenie, Ksk Clean va mai ofera, pe langa aceste aspiratoare, echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, carucioare si mop-uri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale provenite in urma spalarii autoturismelor, detergenti si consumabile.

Date de contact:

Str. Trifesti, nr 9, parter,  sector 1, Bucuresti

tel: 021 232 32 87 / 0745 124 670

fax: 021 232 87 20

office@ipcleaning.ro

consultanta@ipcleaning.ro

www.ipcleaning.ro

Articol oferit de 2biz.ro. 

Comments are closed.