Invata cu Aquaventure Diving Center arta scufundarii

Scuba diverCe poate fi mai frumos decat o aventura in minunata lume a adancurilor, unde totul pare atat de relaxant si odihnitor si intr-un spatiu unde timpul parca sta pe loc? Sa vezi atatea vietuitoare care mai de care mai colorate si mai vii, de diferite forme si marimi, care respira si se hranesc de peste milioane de ani cu diverse microorganisme, al caror mod de viata te fascineaza inca de cand patrunzi in lumea lor misterioasa si stranie, in acelasi timp. Cei care se bucura de aceasta minunata lume, sunt cei a caror meserie este scufundarea in adancuri si anume, scafandrii.

Scuba diving reprezinta o forma de scufundari subacvatice in care un scafandru utilizeaza un set de scuba pentru a putea respira sub apa. Spre deosebire de scufundarile clasice, care se bazeaza pe respiratia de tip hold sau pe aerul care este  pompat de la suprafata, scafandrii au propria lor sursa de aer pentru a respira (de obicei aer comprimat), care le ofera o mai mare libertate de circulatie decat in cazul unei linii de aer.
Un scafandru se misca in mediul subacvatic cu ajutorul unor labe numite swimfins care sunt atasate la picioare, dar miscarea este asigurata de catre un vehicul de propulsie diver.

Pentru a te bucura si tu de aceste minunatii care se gasesc in adancurile marilor sau oceanelor, poti participa la un curs de scuba diver.

Cursul de scuba diver este doar primul pas pentru certificarea N.A.U.I. pentru dreptul de scufundari. Cursul de scuba diver cuprinde trei module: unul de teorie, unul de antrenamente si unul de scufundari propriu-zise.

Teoria va fi cea care iti va oferi toate informatiile necesare pe care trebuie in mod normal sa le stii despre echipamentele pe care le vei utiliza, informatii despre ce presupune fizica scufundarii, dar si tot ce apartine de mediul subacvatic.

Scuba-diver-Constanta-Sedintele de antrenamente constau in urmatoarele: efectuari de scufundari in ape mici, diverse exercitii pentru marirea capacitatii de flotabilitate, procedee de golire a mastii si a detentorului de apa, procesul de respiratie dintr-un detentor a doua persoane si simularea diferitelor cazuri de incidente ce pot aparea in timpul scufundarilor. Procesul de invatare a scufundarii propriu-zise se compune din patru sedinte in ape deschise si in care se efecuteaza acelasi manevre care au fost efectuate si in ape mici, insa la o adancime care este cuprinsa intre cinci si sapte metri.

La final cursului vei sustine un examen scris, iar daca il vei promova vei primi un brevet, o diploma si un logbook, care sunt eliberate de catre N.A.U.I., toate fiind recunoscute pe plan international. O data cu absolvirea acestui curs vei putea efectua scufundari la orice baza de scuba din lume.

Cei care ofera cursuri de scuba diver si care te vor invata ce inseamna sa te scufunzi intr-un mod profesionist si elegant sunt cei de la Aquaventure Diving Center. Cu ajutorul lor toti cei pasionati de arta scufundarii si-au putut manifesta afinitatea si pasiunea pentru acest sport intr-un mod organizat, iar cei care au dorit sa invete tainele acestui sport au putut invata de la niste profesionisti.

Contact

Cursuri scuba diverCompanie: Aquaventure Diving Center

Tara: Romania

Judet: Constanta

Localitate: Constanta

Adresa: Str. Cpt. Dobrila Eugeniu, Nr. 11 Bl. V3, Sc. C, Ap. 47

Telefon: 0727.751.513

In momentul in care vei contacta firma, te rugam sa mentionezi faptul ca ai gasit-o pe 2biz.ro, pentru a beneficia de reduceri de pret!

Puteti sa cititi si alte articole interesante cu doar un click aici.

Comments are closed.