Info Media Service – compania mereu alaturi de tine !

Cauti cel mai bun telefon mobil de pe piata, la cele mai mici preturi ?

Iti trebuie diverse piese de schimb sau accesorii pentru un telefon ?

Ai nevoie de service specializat, realizat de o firma serioasa ?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Info Media Service din Bucuresti!

Cu experienta pe piata de profil romaneasca, firma Info Media Service iti ofera tot ceea ce vrei, simplu si rapid, pe magazinul online pe care il are deschis non-stop !Info Media Service

Doar colaborand cu Info Media Service ai garantia ca vei beneficia de cel mai bun raport calitate/pret, indiferent ca vrei un telefon mobil sau piese de schimb ori accesorii.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Info Media Service iti pune la dispozitie si service GSM de calitate, dar si consultanta de specialitate, insotita de solutii optime, speciale pentru toate doleantele ori problemele cu care te confrunti.

La Info Media Service totul se rezolva cu profesionalism si maxima promptitudine !

Este suficient sa lansezi comanda ferma si vei vedea ca aceasta va fi onorata rapid, indiferent de ceea ce ai optat !

Info Media Service este compania cu un pas mereu inaintea concurentei, profesionistii firmei fiind mereu la curent cu tehnologia de ultima ora.

La Info Media Service ai garantia ca vei gasi intotdeauna pe stoc toate piesele si produsele pe care le regasesti in oferta magazinului online.

Apeland la serviciile companiei Info Media Service ai garantia unor lucrari de calitate, ce iti sunt oferite de cei mai buni in domeniu, timpul de executie fiind unul destul de mic

In plus, pentru ca vrea sa-ti surprinda si fidelizeze clientii, Info Media Service face periodic promotii, practicand si numeroase reduceri substantiale la unele produse.

Toate produsele pe care le gasesti la Info Media Service sunt compatibile cu telefoanele mobile produse de marci de renume precum Alcatel, Apple, Gevey, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sharp, Siemens, ori Sony Ericsson.

Nu conteaza unde te afli! Daca vrei ceva din oferta Info Media Service, acesta iti asigura livrarea produsului in cel mai scurt timp ! Si asta pentru ca firma are incheiate numeroase colaborari cu parteneri de afaceri din Romania, produsele fiind livrate prin intermediul Postei Romane, ori prin Cargus sau Fan Courier.

Info Media Service 1Daca ai probleme ori de cate ori vrei sa-ti transferi date din/in telefon, prin intermediul calculatorului, nu mai sta sa-ti faci nervi !

Info Media Service are in oferta sa diverse cabluri de date pentru diverse tipuri de telefoane, dar si pentru iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, MA591G/A, cu ajutorul carora vei putea transfera instant poze, melodii, videoclipuri, mesaje, contacte si multe altele din telefon pe calculator sau invers.

Alege produsele de calitate pe care le gasesti pe magazinul online al unui lider pe piata telefoanelor mobile din Romania !

Alege Info Media Service si vei vedea ca aceasta este cea mai buna solutie la indemana ta !

Info Media Service – compania mereu alaturi de tine !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 58
Telefon: 0722 789 836 | 0767 855 119

In momentul in care vei contacta firma nu ezita sa mentionezi ca ai gasit-o pe reteaua 2biz, beneficiind astfel de pretul cel mai bun.

Citeste si alte materiale interesante aici !

Comments are closed.