Incepe scoala! Tu cum te-ai pregatit?- Ravisant

Bibliorafturi-hQH8uLa fiecare inceput de an scolar, parintii impreuna cu copiii sau adolescentii pe cont propriu ,se ocupa de aprovizionarea cu rechizite. In prezent, datorita evolutiei tehnologiei, exista posibilitatea de a renunta la aglomeratia din supermarketuri in favoarea comenzilor online efectuate din confortul propriei case, cu ajutorul unei conexiuni la internet.

Compania Ravisant, prin intermediul magazinului sau virtual- ravisantpapetarie.ro, pune la dispozitia voastra, printre altele, o gama variata si diversificata de rechizite scolare de cea mai buna calitate, la preturi accesibile oricarui buzunar. Printre acestea se regasesc: rigle, seturi de geometrie, blocuri de desen, carti de colorat, acuarele, hartie creponata, rucsace, invelitori si multe altele. Pentru a vedea lista completa, nu ezitati sa accesati site-ul web al companiei noastre.

Rechizitele pot starni interesul copilului pentru scoala si pentru anumite activitati ce constau in lucru manual, de aceea este atat de important ca acestia sa aiba tot ceea ce le trebuie atunci cand participa la cursuri, fara sa fie nevoie sa imprumute de la colegi, instrumentele necesare. Caietele sunt esentiale, in ele, copiii vor gasi, cu usurinta, intotdeauna, informatiile de care au nevoie. Foile care au fost smulse din caietele altor colegi se pot pierde rapid, de aceea nu trebuie sa-si noteze pe ele, lectiile predate de catre invatatori sau profesori. Colile albe ale blocurilor de desen ii indeamna pe elevi sa dea frau liber imaginatiei si creativitatii, iar dupa ce acestea vor fi umplute cu diverse peisaje si personaje realizate cu ajutorul acuarelelor de calitate de la Ravisant, copiii vor fi mandri sa aiba propria colectie de opere de arta demne de pus in rama. Rucsacul/ghiozdanul ii va ajuta pe elevi sa poarte confortabil toate rechizitele scolare, fara ca acesta sa ii dauneze spatelui. Invelitorile vor proteja caietele si cartile de „urechile si porcusorii” nedoriti. Dupa cum puteti observa, rechizitele au un rol important in viata unui elev/student, fara de care desfasurarea activitatii scolare nu ar fi la fel de placuta si de utila. Personalul companiei Ravisant stie acest lucru, de aceea pune la dispozitia tuturor, o gama bogata si variata de rechizite scolare. Acestea bineinteles, le pot fi de folos chiar si prichindeilor care merg la gradinita.

Pentru a fi siguri ca veti primi informatiile actuale si corecte (preturi, disponibilitate, etc.) cu privire la produsele pe care le comercializam, va recomandam sa luati legatura cu noi prin e-mail sau sa ne trimiteti un fax. Datele de contact sunt afisate pe site. Comandand rechizitele scolare din magazinul virtual ravisantpapetarie.ro, va veti bucura de o livrare rapida, exact la termenul care a fost stabilit initial. Veti beneficia, de asemenea, si de consultanta gratuita astfel incat alegerea voastra sa corespunda necesitatilor fiecaruia.

Inca din momentul in care au fost puse bazele societatii noastre, ne-am bucurat de aprecierea clientilor nostri, iar acest lucru reprezinta un obiectiv in activitatea pe care o desfasuram, deoarece suntem constienti de faptul ca satisfactia acestora obtinuta prin orientarea sincera si deschisa catre necesitatile lor, contribuie intr-o mare masura la succesul nostru.

Elevii trebuie sa aiba tot ce le trebuie atunci cand merg la scoala! Ravisant va ofera rechizite scolare la preturi avantajoase!

Comments are closed.