Hrana Orijen la un click distanta doar prin Animalutul Fericit!

hrana orijenStii sa-ti hranesti corect animalutul de companie? Afla ca este foarte important sa-i asiguri necesarul de vitamine intr-o singura portie. O hrana sanatoasa ii va sigura energia necesara dar si o blanita stralucitoare, inclusiv coltisori puternici.

Daca esti in cautarea unui brand de mancare pentru animalutele de casa incearca hrana Orijen si ofera-le pisicilor si cateilor grija de care au nevoie.

Orijen este o marca de hrana pentru caini recunoscuta pentru cat de delicioasa si hranitoare este. Orijen este o hrana completa si echilibrata care este recomandata cainilor de orice varsta si talie. Gasesti tot ce ai nevoie in materie de hrana Orijen pe www.animalulfericit.ro.

Animalul Fericit este un  magazin online destinat tuturor celor care iubesc animalele si doresc sa le ofere o grija atenta, inclusiv o hrana delicioasa, cu toate ingredientele necesare unei digestii corecte si unei cresteri sanatoase! Din oferta Animalul Fericit poti opta pentru diverse sortimente de hrana Orijen in functie de rasa animalutului, de varsta sau de alte caracteristici specifice rasei.

Hrana Orijen-Din grija pentru catelusul tau!

Pentru a fi fericit, rasfatat si gata de nazbatii, catelusul are nevoie de hrana adecvata. Din pacate, nu toti posesorii de animalute de companie acorda atentie acestui detaliu atat de important. Rezultatul: pui de catelus care se confrunta des cu diarea si caini supraponderali la maturitate. In plus, in lipsa unei hrane adecvate, blanita si dentitia catelusului pot avea de suferit la fel si buna lui dispozitie.

Cum iti hranesti corect catelusul?

Nu incepe niciodata cu mancare uscata si nu-ti hrani cainele cu resturile de mancare pe care le gatesti. Acestea sunt primele doua reguli de care trebuie sa tii cont daca vrei ca animalutul sa fie sanatos si aiba o crestere armonioasa. Cel mai indicat pentru pui este sa le dai hrana umeda si o cantitate corecta de lichide. Mancarea pe baza de carne este ideala cainilor de orice rasa.  Aceasta poate sa includa mancare uscata imbibata, conserve, preparate din carne de pasare, de vita, fierte sau moi.

Important de retinut: o hrana de calitate are ca principal ingredient o sursa de carne bine specificata! De asemenea, este esential ca pe ambalajul hranei sa fie trecuta inclusiv procentul de carne.

Atentie: cerealele nu fac bine digestiei catelusilor. Asadar, evita mancare in a carei compozitie intra cerealele. Astfel reusesti sa mentii sanatatea catelusului in paramentri optimi, fara riscul imbolnavirilor.

Spune un DA hotarat pentru legume, fructe si plante, deoarece acestea asigura necesarul de vitamine si minerale obligatorii pentru sanatatea cainilor!

Un specialist iti va recomanda intodeauna  hrana Orijen!

hrana orijenDe unde comanzi hrana Orijen pentru animalutul tau?

Foarte simplu: din oferta magazinului online Animalul Fericit. Aceasta este si metoda care te va scuti si de stresul cumparaturilor clasice, de cozile interminabile sau de rafturile goale.

Prin oferta sa, magazinul online Animalul Fericit ii ofera posibilitatea animalutului tau de companie sa creasca frumos, sanatos si fericit. Nu intamplator,  magazinul a inclus in oferta sa hrana Orijen, hrana furnizata direct de la unul dintre cele mai apreciate branduri de toti crescatorii de caini si pisici.

Hrana Orijen este lipsita de porumb, grau sau orez alb, avand in vedere ca aceste alimente sunt considerate cauze ale unor probleme digestive. De asemenea, nu contine ulei vegetal de floarea soarelui, seminte de in, conservanti artificiali, ingredientele fiind proaspete. Toate ingredientele sunt atent selectionate si adaugate in combinatii de-a dreptul savuroase pentru orice ¨mustacios¨!

Poti comanda hrana Orijen direct de pe www.animalulfericit.ro. Livrarile se efectueaza rapid in toate zonele tarii!

Comments are closed.