Hi-Tech Machinery Lugoj – specialistul liniilor de productie

H TEsti interesat de linii de productie pentru tabla tip tigla, linii de productie pentru tabla cutata, linii de productie pentru profile rigips sau linii de productie pentru polistiren expandat si extrudat?

Cauti prese hidraulice, decoilere automate, utilaje tip acumulator, linii de productie C, Z, omega?

Hi-Tech Machinery iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de utilaje, linii si echipamente, comercializate din China, SUA, Finlanda, Suedia, Turcia, Germania si Italia!

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, cu un portofoliu impresionant de clienti si numeroase parteneriate cu firme de renume, Hi-Tech Machinery se detaseaza de restul firmelor de profil.

Profesionalismul echipei Hi-Tech Machinery, consultanta de specialitate si calitatea serviciilor oferite sunt apreciate si recunoscute atat in tara noastra, cat si in strainatate.H T 1

Hi-Tech Machinery le ofera clientilor sai numeroase utilaje, linii si echipamente de productie:

– linii de productie tabla tip tigla (orice model existent sau personalizat de client)
– linii de productie tabla cutata (orice model existent sau personalizat de client)
– linii de productie profile rigips sau termopan (orice model existent sau personalizat de client)
– linii de producţie panouri sandwich cu EPS sau spuma poliuretanica (orice model existent sau personalizat)
– toata gama de prese hidraulice sau cu excentric, cu matritele aferente oricarui tip de produs (orice model existent sau personalizat)
– linii productie polistiren extrudat si expandat de mica, medie sau mare productivitate
– decoilere automate de pana la 15 tone cu sau fara carucior electric de incarcare
– linii de productie tip cut-to-lengh sau slitter pentru grosimi de pana la 3 mm
– utilaje tip acumulator
– linii productie C, Z, omega,etc.
H T 3Avantajele tablei cutate
Tabla cutata este practica, economica si usor de folosit, fiind solutia perfecta pentru o mare varietate de constructii usoare.

Avand o gama larga de aplicatii in gospodarii,  ea poate fi folosita cu succes in placari, compartimentari, acoperiri sau imprejmuiri. Tabla cutata e un produs economic, care nu presupune costuri suplimentare de intretinere.

Greutatea scazuta si numarul redus de accesorii necesare montajului face ca tabla cutata sa fie usor de transportat, manevrat si montat, fara a necesita personal specializat.

Tabla cutata poate fi pre-vopsita sau zincata, cu protectie Aluzinc, foarte eficienta  impotriva coroziunii.

Tabla cutata, prin usurinta in instalare si linia simpla, reprezinta  solutia ideala pentru realizarea in timp redus a numeroaselor aplicatii civile sau industriale precum acoperisurile,  peretii sau peretii de compartimentare.

Otelul de cea mai buna calitate ii confera rezistenta, tabla putand prelua incarcaturi mari fara a se deforma ori rupe.

Tabla este ideala pentru constructii noi sau renovari, panouri debitate la comanda, panouri perforate pentru zone acustice, protectie anti-condens sau pentru accessorii.

Liniile de productie tabla cutata includ :

-Dispozitiv de derulare a tablei, cu capacitate portanta, expandabil centric,  dotat cu actionare independenta si cu posibilitatea reglarii fluente a rotatiilor, precum si cu sistem automat de comanda ce administreaza viteza de derulare a tablei in functieH T 2

-Modul de introducere, cu foarfece circular care functioneaza in ciclu automat, facilitand productia fara deseuri. Executat din otel de scule intarit, cu posibilitate de ascutire multipla, acesta este dotat cu ghidaje reglabile cu role si cu foarfece circular actionat electric, sincronizat cu linia de producţie.

-Modul de profilare, format dintr-o constructie-cadru cu cilindri de profilare, din ansamblu de actionare cu parametri de exploatare foarte ridicati si din scuturi de protectie. Arborii inferiori sunt actionati, existand posibilitatea asezarii acestora unul fata de celalalt si fata de intreaga linie. Rolele sunt executate din otel, profilul acestora fiind astfel ales incat sa fie posibila executarea profilului tablei in conformitate cu proiectul initial.

-Viteza de regim a profilarii
-Viteza de deplasare a tablei reglata automat intr-un anumit interval de timp

-Ghilotina pentru taiere la forma, amplasata dupa presa si dotata cu un cutit pentru taiere la forma, din otel de scule de calitate superioara, cu posibilitate de ascutire multipla

Forma cutitelor, in combinatie cu sistemul de comanda a liniei, permite taierea cu precizie a tablei la o lungime corespunzatoare, fara deteriorarea acesteia in timpul operatiunii de taiere (indoiri sau rizuri).

H T 4-Dispozitiv de preluare a tablei, cu comanda automata, faciliteaza – cu ajutorul unei macarale, preluarea tablelor introduse, sau pe ambele parti, cu un stivuitor. Constructia dispozitivului previne deteriorarea tablei in timpul caderii acesteia dupa taiere.

-Sistem de comanda

-Dulap de comanda cu comanda controler, care administreaza functionarea liniei in mod automat, marind astfel capacitatea utilajului. Interfata simpla pentru utilizatorul calculatorului, cu posibilitatea alegerii limbii de comunicare, permite deservirea usoara si eficienta a calculatorului.

Comanda – controlerul asigura automatizarea completa a procesului (inclusiv calcularea lungimii tablei ce este indispensabila executarii comenzii si instiintarea operatorului despre necesitatea de taiere a tablei la intrare in utilaj), dar si deservirea manuala a unor anumite subansambluri ale liniei.

Computerul de comanda are posibilitatea sa citeasca comenzile trimise prin reteaua interioara, nemaifiind necesara introducerea acestora manual, ele fiind alese din lista de comenzi.

Comments are closed.