Grund epoxidic de la Tafi Trade, din 2004 alaturi de profesionisti din toate domeniile

grund epoxidic

Compania Tafi Trade a ajuns in prezent una dintre cele mai apreciate firme atunci cand vine vorba de vopsele industriale cu aplicatii speciale. Acesta este si cazul produselor din gama grund epoxidic, acele pulberi speciale create pentru a ajuta metalul sa se protejeze in fata coroziunii si a altor factori fizici si chimici. Fiind create in mare parte pe baza de zinc, acestea sunt destinate atat domeniului auto, pentru protejarea diferitelor piese, cat si a gardurilor de metal sau a constructiilor metalice de orice fel. Cu toate acestea, acest grund are si un dezavantaj, acela ca are o slaba rezistenta fata de factorii de mediu extern. Chiar si asa, deasupra acestuia se poate da un strat de vopsea normala, conferind astfel si o culoare aparte si o protectie suplimentara a metalului.

Tafi Trade, de peste un deceniu un lider detasat in acest domeniu

Fiecare companie in parte, indiferent de industrie, este in cautare de grund epoxidic de calitate, care sa poata face fata cerintelor actuale de protectie a metalului, dar care sa dispuna in acelasi timp de un pret corect, corelat la calitate. Astfel, Tafi Trade reuseste de ani de zile sa aduca pe piata autohtona doar produse care respecta cele mai inalte standarde, destinate in special profesionistilor din acest domeniu care stiu cum sa le foloseasca. Orice grund epoxidic aduce la lumina o duritate mult mai ridicata a peliculei, conferind de asemenea o serie de proprietati mecanice de invidiat. Cu toate acestea, orice grund trebuie aplicat doar de profesionisti, in mai multe straturi. Acestia au obligatia de a verifica fiecare strat in parte, astfel incat sa nu existe zone nevopsite care sa poata puna in pericol structura intregii piese si intregului sistem. Mai mult de atat, vopsirea trebuie sa se faca doar in spatii special amenajate, aerisite, astfel incat sa nu existe niciun fel de riscuri.

Grund epoxidic pe baza de zinc

Tafi Trade ofera o gama variata de produse, insa Corro-Zinc 97 este probabil cel care s-a remarcat cel mai mult atunci cand vine vorba de grund epoxidic. Astfel, acesta dispune de o uscare de doar zece minute in momentul in care obiectul are o temperatura de 180 de grade Celsius si de aproximativ sase minute cand temperatura se afla la 200 de grade Celsius. Creat dintr-o pulbere epoxidica pe baza de zinc, proprietatile sale sunt dintre cele mai diverse. In primul rand, ofera protectie maxima impotriva coroziunii, alaturi de o acoperire uniforma a muchiilor. Mai mult, are o fluiditate extinsa, concomitent cu o serie de proprietati mecanice si antiaderente intre straturi de invidiat, fiind folosit pentru grunduirea unei game variate de obiecte din otel sablate sau fostatate. Orice grund epoxidic trebuie aplicat in mai multe straturi. Cu toate acestea, nu trebuie asteptat niciodata mai mult de 12 ore intre vopsiri, astfel acesta isi pierde din calitati si nu mai este atat de eficient. Incercand constat sa ofere cele mai bune produse, alaturi de servicii ireprosabile, Tafi Trade a reusit sa isi creeze un renume national de invidiat.

 

Comments are closed.