Geanta – un accesoriu necesar

genti de dama

In ultima perioada, industria fashion reprezinta un paradox in ascensiune: genereaza tot mai mult interes si castiga tot mai multi adepti, fiind totodata criticata  pentru excese, publicitate, probleme etice, estetice si ecologice, procese etc. Se investesc sume impresionante in campanii de PR, se doneaza bani in scopuri caritabile sau pentru cauze umanitare, asigurandu-se astfel o penetrare ideologica a maselor de consumatori si o largire a sferei de influenta „fashion.”

Alaturi de articolele de vestimentatie si incaltaminte, accesoriile ocupa un loc special in garderoba noastra, mai ales cand intentionam sa tinem pasul cu o moda care, actualmente, nu se mai masoara in sezoane (primavara-vara si toamna-iarna), ci in saptamani. Indiferent de circuitul modei, accesoriile pot fi aplicate in asa mod incat sa-si valorifice sau re-valorifice expresivitatea de fiecare data cand sunt asortate tinutei.

Printre acestea, geanta ocupa un loc aparte, deopotriva cu pantofii, ambele fiind alese cu mare grija, conform destinatiei, ocaziei, dar si temperamentului. Gentile au devenit un punct de atractie pentru ceilalti si o formula de complinire a personalitatii, mai ales in „epoca diversitatii”, unde preferintele se dilata, iar viziunile fashion se condenseaza cu fiecare iesire la shopping. Or, trebuie sa ne obisnuim cu amalgamul de viziuni ce se confrunta in societate, plasand un semn de egalitate intre femei si barbati anume la capitolul modei.

 Destinatii ale gentilor

Organizate dupa un design modern, ce pune in uz accente clasice, romantice, fara a exclude insa traditionalismul si excentrismul, colectiile de genti www.dbags.ro va completeaza personalitatea si va reliefeaza caracterul.

Gentile din piele, diverse ca forma si marime, pun in relief siguranta si increderea, puterea si ambitia dvs. Gama larga de culori va permite asortarea lor cu tinute variate ca stil si destinatie, constituind nu doar un factor al expresivitatii, dar si al armoniei exteriorului cu interiorul.

Gentile de tip casual va intampina cu imprimeuri neobisnuite pentru zile obisnuite, oferindu-va satisfactia unui look atragator chiar si in marea forfota cotidiana.

Gentile office, menite sa creeze o imagine impunatoare femeilor de afaceri, dar si celora care dispun de un office job, va ajuta sa pastrati documente, laptop-uri, tablete si alte rechizite necesare, caracteristica principala a lor fiind spatiul.

Gentile elegante suplinesc tinuta prin frumusete si culoare – a timpului, a locului si a personalitatii. Ele va contureaza, in mod panoramic, garderoba si isi impun necesitatea prin aria vestimentara larga pe care o pot lua sub protectoratul propriei imagini.

Ca si precedentele, gentile de ocazie aduc calitate in look-ul dvs. de petrecere. Ele trebuie sa se gaseasca in garderoba fiecarei femei, fiind universale sau individuale tinutelor de sarbatoare, cu forme si aplicatii variate (strasuri, pietre artificiale etc.).

Sa mentionam totusi, pe unda de final ca si portofelele fac parte din garderoba zilnica a unei femei, ele fiind un minibirou in care actele se ingemaneaza cu cartile de vizita si banii, aceasta fiind o obisnuinta pur feminina – de a avea toate cele necesare la indemana. Si in acest sens portofelul, dar mai ales unul util si de calitate, devine un prieten al lor.

Comments are closed.