Formatie pentru nunta de exceptie

formatii nunta

Daca v-ai planificat frumosul eveniment al nuntii in viitorul apropiat, cu siguranta sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta. Alegerea trupei poate fi o activitatea foarte dificila, pentru ca sunt o multime de formatii pe piata care isi ofera serviciile. Insa avem o veste buna pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa mai cautati. Ati ajuns unde trebuie!

Trupa Simona Tone este renumita pentru calitatea spectacolelor pe care le desfasoara. De-a lugul timpului ne-am creat un renume foarte bun pe piata muzicala pentru nunti, si asta datorita faptului ca echipa noastra este formata din oameni profesionisti, artisti desavarsiti care pun foarte mult suflet si daruire in ceea ce fac si care iau cu o mare seriozitate.

Doriti ca evenimentul nuntii numeavoastra sa fie cu totul si cu totul senzational? Nu mai cautati alta formatie pentru nunta! Ne-ati gasit pe noi, trupa de care aveti nevoie si care isi ia angajamentul ca va pune foarte mult suflet pentru ca petrecerea nuntii dumneavoastra sa iasa bine.

Dupa cum cu siguranta stiti, muzica este foarte importanta la o petrecere. Aceasta poate garanta succesul sau esecul petrecerii, iar dumneavoastea in mod sigur va doriti o nunta frumoasa, ca in povesti.

Noi putem face acest lucru posibil, deoarece avem o vasta experienta in domeniul nuntilor si stim sa facem atmosfera si sa ridicam lumea la dans. Noi va putem transforma nunta intr-un adevarat spectacol, deoarece iubim la nebunie activitatea pe care o desfasuram si suntem constienti de cat de important este pentru dumneavoastra ca evenimentul nuntii sa fie unul de exceptie. Toate nuntile la care am cantat au fost un adevarat succes, iar lumea a fost multumita si ne-a solicitat serviciile si la alte evenimente.

Formatie pentru nunta cu efecte speciale si programe minunate

Optand ca a noastra formatie pentru nunta sa va cante si sa va incante la petrecerea dumneavoastra, veti primi nu doar cele mai bune servicii, ci si programe si efecte speciale.

Dispunem de jocuri de lasere si de lumini care va vor incanta invitatii si vor anima atmosfera, precum si de o masina de fum. In general, aceasta din urma este folosita la primul dans al mirelui si al miresei, unul dintre cele mai importante momente ale serii. Aceasta va da impresia ca cei doi plutesc, nu doar danseaza.

Deasemenea, va punem la dispozitie si o echipa de dansatori profesionisti care, prin perfectiunea miscarilor de dans vor anima atmosfera. Pe langa asta, in mod optional, puteti beneficia si de un DJ pentru nunta.

Iar daca alegeti ca evenimentul nuntii dumneavostra sa se desfasoare intr-o seara de duminica, noi va oferim, in mod gratiut, un acordeonist pentru obicei. Si asta pentru ca iubim traditiile romanesti care sunt absolut minunate si care, daca nu sunt perpetuate, risca sa se piarda. Ne simtim datori de perpetuarea acestor traditii, de aceea dorim sa va oferim in mod gratuit macar o parte din ele.

 

Comments are closed.