FitnessCoffee- o viata mai buna, o placere in plus

fitness coffee

 

Conform unui studiu desfasurat pe o perioada de 13 ani pe un esantion de barbati şi femei bautori de cafea, consumul moderat al acestei bauturi a dus, in timp, la ameliorarea unor afectiuni precum cele de inima, respiratorii, sau chiar a diabetului. Cu toate acestea, consumul de cafea s-a dovedit total ineficient impotriva cancerelor.

In pofida studiilor anterioare, conform carora consumul de cafea are efecte nocive asupra sanatatii, aceste noi cercetari se adauga unei serii de descoperiri recente, conform carora consumul de cafea nu este nociv, ba dimpotriva, aduce chiar si unele beneficii pentru sanatatea oamenilor.

Cheia pentru scoaterea la lumina a acestor efecte benefice este moderatia.

Si totusi de ce s-a creat acest mit – cafea substanta nociva- ?

  Raspunsul este unul foarte natural. Tendinta producatorilor de a avea castiguri cat mai mari, astfel ieftinind produsul si facandu-l mai putin sanatos.

 

Alternativa

   Date fiind conditiile pietii de cafea unde se inglobeaza cat mai multe substante intr-o punga de cafea, uitandu-se intr-o anumita masura de proprietatile naturale ale cofeinei, un grup de cercetatori a creat  brand-ul Fitness Coffee.

Fitness Coffee este singura cafea 100% naturala din lume, in amestec sanatos cu plante medicinale si condiment natural. S-a dovedit ca folosirea acesteia are efecte benefice si in acelasi timp, este un competitor inversunat pentru cafeaua traditionala mai putin sanatoasa, datorita substantelor adaugate de producatori pe langa cafea.

Baza tuturor sortimentelor din brand-ul Fitness Coffee este cafea Arabica (80%) si Robusta cu un continut mai redus de cofeina.

Exista 3 mari sortimente ale brand-ului:

  1. Fitness –Antioxidant– Coffee. Cu acesta se poate demara un proces de slabire.
  2. Fitness- B Fine– Coffee. Este singura cafea din lume ce poate fi destinata diabeticilor, datorita capacitatii de a reduce nivelul glucozei din sange.
  3. Fitness – Sensual – Coffee. Este un tip de cafea afrodisiaca ce poate in acelasi timp, ajuta persoanele cu o tensiune arteriala oscilanta.

Aceasta din urma s-a dovedit a avea o foarte mare cautare, datorita beneficiilor ‘senzuale’, dar si a celor ce tin de tensiunea arteriala.

In Romania, acest brand de cafea FitnessCoffee, are exclusivitate prin intermediul firmei FitnessCoffee, datorita colaborarii lor cu intermediarul direct din strainatate.

 

 

Comments are closed.