Fanioane personalizate oferite de Prevas Prod!

Fanioane-personalizate-XMJj9Daca esti in cautare de fanioane personalizate pentru evenimente de protocol si activitati sportive, firma Prevas Prod ofera o gama variata de produse imprimate si brodate, cu elementele de design cerute de clienti. Productia de fanioane personalizate se adreseaza evenimentelor si cluburilor de protocol si sportive unde se acorda o atentie speciala detaliilor.

Cu o vasta experienta in realizarea obiectelor personalizate, Prevas Prod asigura cea mai buna calitate la fanioane, obtinuta prin utilizarea de echipamente si materiale care indeplinesc standardele necesare.

Fanioanele sunt stegulete mici, de forma triunghiulara, folosite la semnalizare in armata, la caile ferate. Acestea sunt obiecte simbolice folosite in activitatile cu componenta de reprezentare. Pe fanioane sunt reproduse la o scara mica insemnele si culorile distinctive ale unui stat, ale unei natiuni, ale unei categorii de forte sau unitati militare, ale unei organizatii, asociatii, institutii sau insemne care figureaza pe drapelele acestora.

Pentru personalizare se utilizeaza metoda transferului termic, a sublimarii sau a brodatului, pe materiale de catifea sau satin. Firma Prevas Prod pune la dispozitia clientilor atat materialul, cat si elementele de sustinere pentru toate modelele de fanioane personalizate. Ele sunt imprimate sau brodate cu sigla echipei jucatoare, numele acesteia si diferite texte la comanda. In cazul intalnirilor de protocol, firma executa fanioane care ilustreaza tarile si companiile participante.

In general, fanioanele sunt realizate cu triunghi de sustinere, dar la cerere firma ofera si suport telescopic, pentru a putea fi asezate pe o suprafata plana. Tehnologia sublimarii termice presupune transferul unei imagini de pe o suprafata imprimata digital pe un suport textil din poliester folosind presiunea si temperatura adecvata. Un alt procedeu pentru personalizarea obiectelor textile este transferul termic, care implica transferul unei imagini de pe o folie speciala imprimata digital si decupata cu un cutter-plotter, pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. O alta metoda prin care se realizeaza fanioanele personalizate este metoda brodatului. Broderia este superioara altor tehnologii deoarece este rezistenta in timp si confera un aspect exclusivist si elegant produsului si o imagine distinsa companiilor care o utilizeaza.

Cu sediul in Bucuresti, firma Prevas Prod are ca obiect de activitate productia de obiecte personalizate pentru cluburi si federatii sportive. Un alt domeniu in care isi desfasoara activitatea este productia publicitara, de dimensiuni mari si mici. Firma raspunde prompt oricarei cereri si ofera cele mai bune solutii pentru a atinge scopul de promovare. Dintre produsele pe care le realizeaza se numara fanioanele, tricourile personalizate, semnalistica de interior si exterior si diferite materiale promotionale, precum si carti de vizita, calendare, reviste, pliante, ecusoane si multe altele.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, mai ales despre fanioanele personalizate, precum si pentru comenzi, acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei Prevas Prod. Pentru detalii si imagini, intra pe site-ul oficial al firmei, iar echipa de specialisti te va consilia in alegerea celor mai potrivite produse! Comanda fanioanele personalizate oferite de Prevas Prod pentru evenimentele pe care le organizezi!

Datele de contact ale firmei Prevas Prod

Adresa firmei: Str. Matei Spiridon, Nr.19, sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 336 01 19

Email: contact@prevas.ro

Comments are closed.