EuroEm, pune tehnologia de ultima generatie in slujba clientilor

euroem-teviDaca ai in plan executia unei instalatii termice pe PPR (polipropilena) si nu stii cum sa incepi cu ce sa incepi, de unde sa cumperi materiale ieftine, ce scule iti trebuiesc, firma EuroEm din Piatra Neamt poate fi mana ta dreapta si te poate ajuta, prin produsele pe care le comercializeaza, sa realizezi o instalatie asa cum iti doresti. Un actor in domeniu inca din 2005, firma din Moldova are ca principal domeniu de activitate fabricarea si distribuirea de tevi corugate din polietilena cu strat dublu de inalta densitate, precum si a unei game complete de fitinguri pentru acestea, cum ar fi: coturi, ramificatii, sau garnituri de etansare.

Unul dintre produsele cele mai apreciate ale companiei EuroEm este teava din polipropilena de inalta densitate (PEHD), care poate avea o durabilitate de peste 100 de ani. Utilizarea tevilor din polipropilena este una mai mult decat polivalente. Ele pot fi utilizate in componenta sistemelor de canalizare menajera, industriala, pluviala, in componenta sistemelor de drenaj pentru drumuri, autostrazi, cai ferate, pentru fantani sau sisteme antiviitura.

Avantajele tevilor din polipropilena EuroEm: 

– nu trebuie izolate

– nu oxideaza

– nu pierd caldura

– sunt usor de montat cu ajutorul unei truse speciale.

Daca ai in plan refacerea instalatiilor sanitare ale locuintei si stai pe ganduri daca sa alegi cuprul sau polipropilena, iata cateva informatii care te vor ajuta sa iei o decizie. Tevile folosite la instalatia de incalzire au insertie de fibra compozita sau aluminiu si se inscriu in clasa de presiune PN 10, insertia avand rol atat in prelucrarea dilatarilor, cat si de a reprezenta bariera impotriva difuziei oxigenului activ ce se dezvolta in sistem. Cele pentru instalatia de apa rece sau canale de scurgere sunt fara insertie. In cazul instalatiilor ingropate in pardoseala, specialistii recomanda folosirea conductelor din polipropilena, deoarece sunt mai groase si rezista mai bine la presiunea exercitata de o sapa din beton. In situatia in care se utilizeaza tevi din cupru, acestea trebuie izolate, pentru a evita supraincalzirea si arsurile accidentale.

De asemenea, tevile din polipropilena EuroEm sunt recomandate in cazul conectarii instalatiei de incalzire la sistemul centralizat de termoficare, deoarece, in acest sistem, curatarea conductelor se face cu substante chimice. Acest material nu face depuneri in interiorul conductelor, iar fitingurile nu reduc diametrul tevii. Datorita acestui fapt nu apar pierderi de sarcina, iar presiunea imbinarii se reduce.

Polipropilena se recomanda in special pentru realizarea instalatiilor ingropate in pardoseala sau in perete, datorita rezistentei crescute de care da dovada acest material la presiunea sapei sau a peretelui. Tevile din polipropilena folosite la instalatiile de incalzire trebuie sa aiba insertie de fibra compozita, ce are rol atat in prelucrarea dilatarilor, cat si de bariera impotriva difuziei oxigenului activ ce se dezvolta in sistem. Randamentul instalatiei realizate din conducte din polipropilena este mai bun, deoarece, spre deosebire de conductele din cupru, polipropilena nu pierde caldura, coeficientul de transfer termic fiind foarte mic.

Date de contact:

Adresa: Str. Dumbravei, nr. 1, 610202

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

Tel: +40233.206.155

Fax: +40233.213.375

Mobil: +40785258127 (Cosmote);

+40733.006.066 (Vodafone)

E-mail: office@euroem.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

 

Comments are closed.