Euro Indal, deoarece toata lumea vrea sa guste foie gras gasca

foie gras gasca

Considerat de multi un produs destinat doar inaltei societati, foie gras gasca a devenit o industrie prin care Franta a ajuns sa produca 18.000 de tone de ficat de gasca gras, provenit de la pasari indopate cu cereale si iarba. In timp, aceasta practica a devenit din ce in ce mai controversata, iubitorii de animale ajungand sa acuze crescatorii de rele intentii asupra pasarilor. Din acest motiv, compania Euro Indal alege sa colaboreze doar cu acele companii care ofera produse obtinute prin mijloace ecologice si naturale de crestere a gastelor. Astfel, chiar daca in ultimele 15 zile din viata sunt indopate cu mancare, aceasta este naturala. Mai mult de atat, de-a lungul vietii gastele primesc spatiu verde si apa in care pot sa se bucure si sa creasca. Atat consumatorii, cat si crescatorii doresc sa beneficieze doar de pasari sanatoase.

Euro Indal, pentru un foie gras gasca desavarsit

Incercand constant sa aduca la lumina o serie de retete ascunse, pline de savoare, Euro Indal a adus pe piata autohtona o gama variata de foie gras gasca plin de savoare, natural, care debordeaza de elemente nutritive. Astfel, in timpul prepararii, nu se folosesc chimicale sau substante nocive, doar sare si condimente naturale, culese de pe campurile Frantei. Pastrat la rece, acest produs are un termen de valabilitate indelungat. Cu toate acestea, inainte de consumare se recomanda sa fie lasat 15 minute la temperatura camerei. Ulterior, poate fi servit drept aperitiv, acompaniat de dulceata de ceapa din belsug alaturi de un vin licoros, plin de savoare si zahar. Magazinul online Euro Indal ofera atat produse proaspete, cat si congelate, ambalate individual pentru o depozitare mai usoara.

Idei de lux cu cel mai bun foie gras gasca

Gastele si pasarile in general, adora sa manance. Consumand de obicei doar vegetale, acestea se digera usor. Sistemul digestiv al pasarilor este extrem de simplu si eficient, fiind total diferit de cel al mamiferelor. Astfel, sistemul digestiv aviar s-a adaptat constant la stilul de viata al gastelor. Astfel, avand o rata metabolica inalta, acestea consuma cantitati mari de mancare in raport cu corpul lor, ajungand uneori pana sa creasca la 20% zilnic. Mancarea pasarilor este extrem de variata, de la fructe si plante pana la rame si pesti. Pentru a-si mentine mereu greutatea optima pentru zbor, atat gastele si ratele au un fel de limita in cantitatea de grasime, reusind ca restul sa fie depozitat intr-un singur loc. Ficatul, de exemplu, are capacitatea de a se regenera. Daca o pasare crescuta pentru foie gras gasca are ficatul marit, acesta poate fi recoltat in momentul in care se dubleaza in dimensiune, ajungand sa cantareasca 400 de grame. Ulterior, este asezonat si pastrat pentru consum.
Euro Indal propune produse naturale, pline de savoare, pentru un gust desavarsit al acestor delicatese pline de istorie si beneficii. De la acizi grasi nesaturati care inlatura colesterolul rau, pana la un aport de vitamine si minerale, orice foie gras gasca aduce pe fiecare masa o poveste de spus si un ficat de gustat.

Comments are closed.