eUnelte-Iata de ce trebuie sa ai generatoare automatizate!

generatoare automatizateCand fluctuatiile de tensiune te impiedica sa-ti desfasori activitatea acasa sau la munca, se impune utilizarea de generatoare automatizate! Astfel, scapi de toate problemele pe care penele dese de curent le implica. Pe scurt, cu generatoare automatizate devii independent de retelele electrice traditionale!

Daca nu ai gasit inca o oferta tentanta in materie de generatoare automatizate, intra pe e-unelte.ro si bucura-te de calitate la preturi mici! Specializat in compercializarea de produse si echipamente utilizate in domeniul industrial, rezidential si cel al constructiilor, magazinul online eUnelte vine in intampinarea exigentelor tale cu o gama completa de generatoare automatizate, deosebit de performante atat in aplicatii casnice, cat si in cele profesionale.

Comercializam generatoare automatizate marca Stager si Kipor, doi dintre cei mai importanti producatori de profil din lume! Aceste generatoare se remarca printr-o constructie rezistenta dar si prin silentiozitate, astfel ca pot fi amplasate in aer liber,  fie pe santierul de construtie, fie in curtea propriei locuinte! Avand incorporate tehnologii de ultima generatie, un design robust si o rezistenta deosebita la factorii de mediu, generatoarele prezente in oferta noastra te vor surprinde prin eficienta lor si te vor scapa de intuneric!

Generatoare automatizate-Sursa sigura de curent!

Nu este un secret faptul ca penele de curent pot afecta nu numai activitatea zilnica ci si echipamentele electrice si electronice dintr-un camin, sediu de birou, spatiu comercial, institutie publica ori santier. Montate in aer liber sau in interior, generatoarele automatizate permit un stil de viata autonom, fara dependenta de ineficientele surse traditionale de curent.

Generatoarele de curent sunt aparate formate din monitoare termice si alternatoare de curent montate pe un suport metalic, cu suporti antivibratii si panouri de comanda. Care este principul lor de functionare? Generatoarele de curent functioneaza pe principiul inductiei electromagnetice.

In functie de tensiunea furnizata, generatoarele de curent sunt de doua feluri:

–          Generator de curent electric monofazat

–          Generator de curent electric trifazat

De ce sunt generatoarele automatizate echipamente eficiente si adecvate oricaror aplicatii?

Gratie motorului puternic antrenat de combustibilul lichid, un generator poate asigura necesarul de curent, in orice aplicatie. Acesta este suficient de puternic pentru a furniza energia electrica necesara circuitelor vitale din cladiri. Mai mult decat atat, un generator automatizat poate furniza energie electrica pentru mai multi consumatori, sau independent pentru fiecare consumator in parte.

Fiind bazate pe inovatii tehnologice, un astfel de generator compara permanent valoarea tensiunii de la sursa de tensiune primara, iar in cazul unor defectiuni, acesta porneste motorul si decupleaza sursa primara de pe iesire. Rezultatul? Curent electric fara oprire si fara fluctuatii de tensiune!

In ciuda motorului puternic, un generator automatizat este silentios!

eUnelte-Furnizor de generatoare automatizate Kipor si Stager

Cu eUnelte esti la un singur click distanta de generatorul menit sa-ti asigure necesarul de curent electric pentru casa sau pentru alte aplicatii! Gasesti in oferta noastra generatoare automatizate Stager si Kipor, cu valoarea tensiunii de 220 V, respectiv 380 V, special concepute pentru exterior. Echipamentele dispun de carcasa cu dublu rol, si anume: protectie impotriva interperiilor si diminuarea zgomotului produs in momentul functionarii.

Atat instalarea cat si utilizarea acestor generatoare automatizate se realizeaza usor si fara efort. In plus, datorita designului compact si sistemelor de protectie, echipamentele ofera siguranta in exploatare.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse si pentru a comanda generatoare automatizate la preturi avantajoase, este suficient sa ne vizitezi magazinul online! Spor la cumparaturi!

 

Comments are closed.