eGood – Electrocasnice la cele mai bune preturi

Sunteti in cautarea unui magazinfrigider mic online ce se ocupa cu vanzarea electrocasnicelor? Vreti sa beneficiati de cele mai bune preturi de achizitie pentru aceste produse? Cautati un frigider mic pentru locuinta dumneavoastra care sa pastreze alimentele si racoritoarele departe de caldura ce domneste afara? Nimic mai simplu! eGood este magazinul online pe care il cautati.

Fiind proprietate a firmei BCC Good Distribution, eGood este un magazin specializat in comertul online. Platforma online a magazinului eGood ofera clientilor posibilitatea sa cumpere rapid si la un pret avantajos o gama foarte variata de produse si accesorii electrocasnice. Din aceasta gama clientii pot alege automate de cafea, espressoare, aspiratoare, mese de calacat, aparate de inghetat, fierbatoare si lista poate continua. Avand sute de produse si accesorii, compania se mandreste cu faptul ca pretul acestora este foarte competitiv, iar comenzile nu inceteaza sa apara zilnic si din ce in ce mai multe. Printre produsele companie veti gasi si o serie de bunuri destinate ingrijirii  personale, sisteme de comunicatii si alarma, computere, laptopuri si tablete, televizoare si accesorii pentru cele enumerate.

Frigiderele sunt aparate ce au implementate sisteme termice de racire ce au ca rol coborarea temperaturii dinauntrul frigiderului sub temperatura mediului ambiant. Pentru functionarea acestor frigidere este necesara consumarea energiei (mecanice, termice sau electrice).

Principiul de functionare al acestor aparate se bazeaza in general pe utilizarea unei substante ce poarta denumirea de agent frigorific ce trece printr-un ciclu generator.

Exista foarte multi agenti frigorific destinati instalatiilor frigiderelor, dar cel mai folosit dintre acestia este freonul. Freonul este un derivat halogenat al metanului sau etanului. Acest agent termic este asa de raspandit ca si utilizare, datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta. Dintre acestea le vom enumera doar pe cele mai importante: toxicitate redusa, inflamabilitate redusa si dizolvarea uleiul de ungere (asigura ungerea pieselor in miscare).

Frigiderul este alcatuit dintr-un compresor electric ce transmite frigiderului energia mecanica ce va fi transformata ulterior in energie termica, condensatorul (constituit dintr-o retea de tevi montate in spatele frigiderului prin care trece freonul), un circuit interior prin care trece vaporizatorul, o valva de expansiune care permite racirea freonului la trecerea acestuia prin ea si agentul frigorific propriu-zis (deobicei freonul). Principiul dupa care functioneaza un frigider a fost patentat de Carle Von Linde.

Frigiderul este folosit pentru a pastra alimentele, fructele si legumele in conditii optime atat acasa, cat si in magazine.

In cadrul magazinului online eGood veti putea gasi o mare varietate de frigidere de diferite dimensiuni, provenind de la diferiti producatori de renume international: Electrolux, Candy, Samsung, Zanussi, Indesit, Siemens, Beko etc. Puteti gasi pe acest site si frigidere de mici dimensiuni, ideale pentru a fi amplasate in camere de hotel, pensiuni. Bineinteles, aceste frigidere de mici dimensiuni pot fi folosite si pentru alte spatii, insa sunt ideale in domeniul turismului.

Capacitatea neta a acestor frigidere mici este de 50 de litri, avand clasa energetica A, termostat reglabil, un raft de sarma si doua rafturi pe usa.

Daca doresti sa iti achizitioneti un aparat electrocasnic de calitate, la un pret foarte competitiv, viziteaza catalogul de produse de pe site-ul egood.ro .

Date de contact:

Denumirea firmei: eGood;frigider mic

Numar de telefon: 031 432 76 68 sau 0771 324 393.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articolebiz.ro .

Comments are closed.