Dumistreli – constructorii eficientei

Aveti nevoie sa construiti o noua hala hale metalicepentru productie, logistica, depozitare, prezentare sau activitati agro zootehnice? Nu va puteti hotari care este cel mai bun tip de hala pentru activitatea dumneavoastra? Cautati o colaborare cu o companie care sa poata oferi consultanta profesionista pentru alegerea celui mai potrivit tip de hala? Foarte simplu! Solutia o reprezinta compania Dumistreli, din Suceava. Avand experienta in domeniul constructiilor metalice, compania Dumistreli produce pentru clientii sai hale metalice de diferite dimensiuni, astfel incat clientii sa fie multumiti de acestea.

Indiferent de tipul constructiei metalice, structura de baza ramane aceeasi, aceasta fiind alcatuita din stalpi, grinzi, contravantuiri sau portale. Halele metalice industriale vor fi integral construite pe baza specificatiilor venite din partea clientilor, iar acolo unde acestia nu stiu exact care ar fi dimensiunile potrivite pentru hala metalica, se va asigura consultanta profesionista.

Ce inseamna consultanta profesionista in domeniul constructiilor metalice? Aceasta activitate poate veni numai din partea unor specialisti in acest domeniu si are ca scop gasirea solutiei perfecte de realizare a constructiei metalice, impreuna cu utilizatorul acesteia. Acest lucru consta in masuratori, studii tehnice si alte procedee specifice, care au ca scop crearea constructiei metalice corespunzatoare nevoilor clientului.

Apeland la serviciul de constructie al halelor metalice oferit de compania Dumistreli, dumneavoastra veti beneficia de foarte multe avantaje. Care ar fi aceste avantaje?

In orice domeniu la care ne raportam, se va observa faptul ca timpul construirii unui spatiu este un factor foarte important pentru urmatoarele etape de desfasurare ale activitatii. Halele metalice ofera timpi foarte redusi de montare a lor, in raport cu celelalte tipuri de constructii, din caramida, lemn etc.

Halele sunt construite din materiale metalice de cea mai buna calitate, economice si care se potrivesc cerintelor oricarui tip de cladire.

Transportul materialelor metalice este realizat gratuit de catre compania Dumistreli, iar halele metalice permit extensii ulterioare, datorita modului modular de lucru. Pe langa acestea, compania Dumistreli ofera suport tehnic si dupa terminarea constructiei halei metalice, iar clientul mai poate beneficia si de post – consultanta si de management de proiect.

Flexibilitatea este un alt avantaj important al halelor metalice, acestea putandu-se adapta oricarui tip de spatiu, fie ele largi, fie pe mai multe nivele. Alt aspect interesant este faptul ca peretii interiori ai acestora pot fi mutati si rearanjati fara a compromite structura de rezistenta si integritatea halelor metalice.

Costul redus este alt aspect important al halelor metalice realizate de compania Dumistreli. Unele date indica faptul ca acestea sunt reduse cu 50%, iar timpii de executie mai mici cu pana la 75% fata de halele realizate din beton si zidarie.

Halele metalice realizate de Dumistreli sunt de tipul produselor “la cheie”, astfel reducandu-se timpul si resursele pe care beneficiarul le aloca  pentru urmarirea si coordonarea mai multor subcontractori.

Dumistreli, prin profesionalism, seriozitate si calitatea lucrarilor, si-a castigat un bine meritat loc in topul celor mai bune firme de constructii metalice din Romania.

Date de contact:

Denumirea: Dumistreli;

Numar de telefon: 0758 119 424;hale metalice

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articolebiz.ro .

Comments are closed.