Dokisza iti construieste mobila de vis

Mobila la comanda reprezinta transformarea viselor si dorintelor in realitate.

Stilul si confortul trebuie sa se contopeasca pentru a crea o atmosfera perfecta, unde sa va puteti relaxa impreuna cu familia sau prietenii.

Ideile pot prinde aripi cu ajutorul expertilor in domeniul mobilierului de la Dokisza, ce fac special pentru dumneavoastra un mobilier unicat si care sa va reprezinte.

Trebuie doar sa va imaginati si sa schitati impreuna cu unul din expertii Dokisza mobila dorita. Iti materializam proiectele personalizate pe care le optimizam tehnic si functional, ca dumneavoastra sa fiti mandru de propria conceptie, dar si satisfacut de confortul si rezultatul obtinut.

Dokisza construieste pentru dumneavoastra mobilier de bucatarie ce ofera un maxim de operativitate, mobilier de living unde va puteti savura linistit cafeaua, intampina musafirii sau relaxa impreuna cu familia si prietenii, mobila pentru hol practica si functionala, mobila pentru dormitor odihnitoare si confortabila, mobila pentru copii sau tineri ce trebuie sa fie multifunctionala, fiind totodata sala de lectura, spatiu de lucru, loc de relaxare si in final dressing si dormitor.

Pe langa mobila destinata locuintei personale, Dokisza vine si in sprijinul persoanelor juridice prin executia la comanda a mobilierului pentru birou. Mobila pentru birou trebuie sa fie proiectata in conformitate cu activitatile prestate. Utilitatile trebuie armonizate si functional asezate, sertarele si bibliorafturile usor de accesat, dulapurile la indemina si usor de manevrat.

 Dokisza Compania Dokisza din Sfantu Gheorghe a fost infiintata in anul 2004 si are ca principal domeniu de activitate fabricarea si comercializarea mobilei. Societatea s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor produse si servicii de calitate, menite sa satisfaca cu succes cerintele si exigentele fiecaruia in parte.

Dokisza va pune la dispozitie diferite piese de mobilier de calitate superioara ce confera o nota de eleganta, rafinament si confort caminului dumneavoastra.

Comments are closed.