Docom Electronic-Chitare acustice, la un click distanta!

chitare acusticeOK. Ai hotarat ca a venit vrema sa ai o chitara. Intri intr-un magazin specializat si alegi din sutele de modele. Pana aici nimic neobisnuit. Ce se intampla in cazul in care nu ai cunostinte in domeniu? Ei bine, trebuie sa fii bine informat cu privire la chitara pe care urmeaza sa o cumperi. Pe scurt, trebuie sa stii ce vrei dinainte. Nicio chitara nu seamana cu o alta si niciun sunet nu este identic cu un altul. Iata cateva informatii care sa-ar putea sa-ti prinda bine.

Pentru inceput, este ideal sa cunosti un magazin specializat. Avem solutia: Docom Electronic, companie ce activeaza in domeniul comertului cu instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet, lumini si efecte speciale, electronice, etc. Din oferta Docom Electronic poti opta inclusiv pentru o gama vasta de chitare acustice , chitare furnizate direct de la cei mai cunoscuti producatori in domeniu.

Docom Electronic comercializeaza chitare acustice Yamaha, Hora Standard M, Western Hora, Epiphone si Fender, cu finisaje si culori variate, respectiv modele diferite. Magazinul iti pune la dispozitie chitare acustice atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti, totul la preturi bune.

Marele avantaj: comanda online. Cu alte cuvinte, ai chitare acustice la un singur click distanta!

Chitare acustice-Cum alegi chitara?

chitare acusticeExista 3 tipuri de chitari: clasica, acustica si electrica. Acestea difera prin forma, tipul de corzi folosit si mai ales dupa sunetul scos. Diferentele sunt insesizabile pentru incepatori, insa ele pot contribui decisiv la alegerea finala.  Sunetul chitarii depinde de constructie, de marimea corpului chitarii.

Chitara clasica, chitara acustica. Principalele diferente

Pentru adeptii muzicii clasice, cea mai buna alegere este chitara clasica (sunet grav), iar pentru cei care iubesc rock-ul, chitara acustica este ideala. Chitara acustica are griful mai subtire si garda cordelor joasa ajuta la executarea oricarui acord. Sunt putine chitari clasice care difera de forma standard, in timp ce gama de forme a acusticelor este mai ampla. Chitarele sunt realizate dintr-o mare varietate de lemn (trandafir, mahon, brad, etc.) si au diferite finisaje.

Chitara clasica: grif mai lat, cutie de rezonanta mai mica, corzi de nylon

Chitara acustica: grif mai subtire, cutie de rezonanta mai mare, corzi de metal

Sfaturi utile 

– verifica daca grosimea gatului este confortabila pentru mana ta

– verifica planeitatea grifului (evita modelele cu adancituri sau ridicaturi pe suprafata gatului sau a corpului)

– verifica sunetul chitarei

– alege chitara in functie de genul muzical pe care vrei sa-l canti

Docom Electronic-Chitare acustice, in gama completachitare acustice

Daca in orasul tau nu ai niciun magazin specializat in comercializarea de chitare acustice, ori nu vrei sa pierzi timpul umbland din magazin in magazin, acceseaza www.docom.ro si alege modelul preferat. Este foarte simplu si foarte avantajos!

La Docom Electronic gasesti chitare acustice realizate din mai multe esente de lemn, printre care: molid, tei, paltin, lemn Nato, mahon, dar si polisandru (folosit indeosebi pentru bridge si tastiera). Combinatiile specifice variaza in functie de model.

Chitarele acustice din oferta Docom Electronic conving prin finisajele de exceptie dar si prin estetica de mare clasa. Instrumentele muzicale se regasesc in stoc sau pot fi aduse pe baza de comanda. Livrarile se efectueaza in maximul 24 de ore, indiferent de orasul in care locuiesti!

Intra pe www.docom.ro si comanda chitare acustice, de la A la Z!

 

 

Comments are closed.