ACS Dezinsectie

Nicio unitate de masura nu este potrivita pentru a masura gradul de sanatate si mai ales importanta acesteia in viata noastra. In acest caz putem afirma cu certitudine ca sanatatea este cel mai de pret lucru pe care omul il are. In majoritatea cazurilor, cand nu ne deranjeaza nimic nu prea punem pret pe ea. Insa in momentele in care boala apare incepem sa avem indoieli serioase asupra planurilor si scopurilor noastre.

De ce oare?

Chiar este nevoie sa ne pierdem sanatatea pentru a constientiza adevarata ei valoare?

dezinsectie 1

Se spune ca jumatate din viata sa omul isi consuma sanatatea pentru a castiga bani, iar in timpul ce ii ramane de trait ii consuma pentru a si-o pastra.

Ramane sa decideti dumneavoastra cat este de adevarata aceasta afirmatie. Insa pentru pastrarea sanatatii omul a gandit diverse planuri profilactice care se extind si in alte domenii. Unul dintre aceste este domeniul curateniei. Factorii externi care ne afecteaza starea de sanatate au dus la solutii prin care sa reusim sa ne protejam.

Una dintre aceste solutii este dezinsectia.

Insectele reprezinta vectori care duc la imbolnaviri de diferite grade. Dezinsectia are ca si scop distrugerea insectelor si arahnoidelor pentru a preveni bolile infectocontagioase pe care acestea le transmit.

Materialele folosite in procesul de dezinsectie se utilizeaza sub forma de praf sau solutii si sunt puse la dispozitia consumatorilor in magazine sub certificate de calitate care atesta ca nu sunt daunatoare altor animale si omului. Aceste materiale au capacitatea de a distruge insectele prin simplu contact mai multa vreme, daca nu sunt indepartate prin spalare sau curatare.

Pentru a desfasura un proces de dezinsectie complet este recomandat sa apelati la firmele specializate in acest domeniu.

ACS Dezinsectie din Craiova este una dintre aceste firme care isi ofera serviciile profesionale pentru toate tipurile de clienti incepand de la institutii de stat sau private pana la persoane fizice. Este de remarcat ca ACS Dezinsectie va pune la dispozitie atat servicii de dezinsectie utile cand deja aceste insecte sunt prezente cat si servicii de prevenire a aparitiei lor datorita factorilor favorizanti.

dezinsectie

Pentru acest proces firma ACS Dezinsectie foloseste substante chimice pulverizatoare inodore care nu sunt daunatoare pentru om si repere cu suport adeziv pentru a elimina artropode precum: gandacii, mustele, tantarii, plojnitele, furnicile, puricii, larvele, termitele, paianjenii, insecte de plaja si alti diversi daunatori.

Este de mentionat ca toate aceste substante utilizate au avizul Ministerului Sanatatii si deci se incadreaza in normele legislative in vigoare in ceea ce priveste utilizarea substantelor toxice. Metodele folosite de echipa de la ACS Dezinsectie sunt:

Dezinsectie chimica – prin utilizarea de pesticide de ingestie si contact cu aplicare in stare pulverizata, strat grosier, in ceata calda si ceata rece.    Dezinsectia ecologica – prin amplasarea unor repere cu suport adeziv pe care insectele raman imobilizate.

Cu alte cuvinte puteti constata ca vorbim aici de profesionalism si de aparatura si solutii moderne care cu siguranta va vor ajuta sa scapati de neplacutele consecinte ivite din cauza acestor vectori de boli infectioase.

Articole interesante si cu multe informatii mai gasiti si aici

Comments are closed.