Deratizare oricand ai nevoie cu Igiena Romserv DDD

Soarecii si sobolanii, rozatoarele in mod special, sunt dragalase cand le vezi la televizor in emisiunile culturale de pe Discovery, in reviste sau in desenele animate cu Tom si Jerry. In viata de zi cu zi lucrurile stau altfel, mai ales daca locuiesti la casa si esti si un bun gospodar care creste animale precum vaci, cai, porci, gaini si alte pasari pentru consumul propriu. Se stie ca rozatoarele iti ataca proviziile de grane, se inmultesc repede si-ti pot imbolnavi animalele si chiar familia, iar in aceste conditii este musai sa apelezi la servicii de deratizare.

Deratizare. Ciuma exista chiar si in mileniul III

 

Deratizare oricand ai nevoie cu Igiena Romserv DDDCiuma numita foarte sugestiv si “Moartea Neagra” a fost originara din Asia si in anul 1347 a ajuns si in Europa. Vorbim despre o epidemie cu milioane de morti, cea mai grava din intreaga istorie a umanitatii si s-a intins pe parcursul a 400 de ani.

Pandemia a fost cauzata de o bacterie numita Yersinia pestis si era insotita de simptome precum transpiratia, frisoanele si durerile ingrozitoare. De asemenea, in zona gatului, a axilelor sau in zona inghinala isi faceau aparitia niste umflaturi denumite buboane, care la final ajungeau de culoare neagra, de marimea unei portocale, iar victimele sufereau de chinuri groaznice pana mureau.

Cum s-a raspandit ciuma din Asia pana in Europa si in toata lumea atat de rapid? Sobolanii au fost considerati principalii vinovati, acestia calatorind pe vase si raspandind bacteria in toate porturile. De fapt si de drept puricii sobolanilor erau purtatorii bacteriei Yersinia pestis. Acesti purici ii infestau si pe sobolanii de pe uscat si asa ciuma s-a transmis extarordinar de repede in toata lumea, in special in acele porturi murdare si aglomerate, ajungand si la om.

Desi am crede ca in mileniul III ne aflam la adapost de “Moartea Neagra”, se pare ca nu mai departe de 11 noiembrie 2014 o femeie din Antananarivo, capitala Madagascarului, a murit din caza ciumei. Din cauza mizeriei din acest cartier marginas, soarecii si sobolanii s-au inmultit excesiv, aparitia maladiei fiind doar o chestiune de timp. Pana la sfarsitul anului 2014 in Madagascar s-au semalat nici mai mult, nici mai putin de 138 de cazuri de ciuma, 47 intre persoanele bolnave murind.

Desigur, intreaga zona are nevoie de o deratizare ca la carte, deratizare realizata de specialisti, pentru a se stopa raspandirea bolii. Dupa cum se observa, chiar si dupa sute de ani de la marea pandemie din Evul Mediu, ciuma inca face ravagii, iar rozatoarele – soarecii si sobolanii – reprezinta inca o data un pericol serios pentru omenire.

Desigur, sunt unele studii care arata ca nu sobolanii au fost de vina pentru raspandirea ciumei in secolul XIV, insa se poate risca oare cu o chestiune atat de grava?

Deratizare in toata capitala cu ajutorul specialistilor de la Igiena Romserv DDD

 

Igiena Romserv DDD din Bucuresti este o echipa de specialisti ce te poate scapa de rozatoarele nedorite folosind proceduri si substante ce respecta normativele legislative aflate in Deratizare-oricand-ai-nevoie-cu-Igiena-Romserv-DDD1vigoare. Amintim in acest sens de capcane, momeli si identificarea si eliminarea punctelor de intrare a rozatoarelor in gospodarii, locuinte, depozite, subsoluri.

Serviciile oferite de Igiena Romserv DDD sunt personalizate. Este nevoie de o discutie serioasa cu echipa, iar apoi se va trece la o deratizare completa.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege deratizare de la Igiena Romserv DDD. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Igiena Romserv DDD? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0762-530.792 sau trimite un e-mail pe adresa igiena.romservddd@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.