Best Decor Idea – Paradisul candelabrelor!

Candelabre-online-cYRVZDaca esti in cautarea unui candelabru si nu ai timp sa te plimbi prin magazine, Best Decor Idea iti pune la dispozitie o varietate de candelabre pe care le poti achizitiona online, din cadrul magazinului firmei. Vei putea comanda produsele din confortul casei tale, alegandu-le pe cele care se potrivesc decorului casei si exigentelor tale. Ai posibilitatea de a opta pentru numeroase modele de candelabre moderne, candelabre clasice, candelabre de cristal, candelabre Bohemia, candelabre cu cristale Swarovski, candelabre suflate cu aur sau candelabre cu un consum scazut de energie. Pentru fiecare produs vei primi o garantie de 2 ani. Varietatea de marimi, forme si culori, cu siguranta, iti va incanta privirea. Desi sunt corpuri de iluminat pentru interior, candelabrele sunt si adevarate elemente de decor, care trebuie alese intotdeauna cu atentie.

Candelabrele furnizate de Best Decor Idea vor oferi eleganta, rafinament si autenticitate fiecarei incaperi in care vor fi amplasate. Materialele din care sunt confectionate produsele sunt de inalta calitate, iar designul este cu adevarat uimitor. In momentul alegerii unui candelabru, trebuie luate in considerare lumina uniforma in camera, lumina puternica, rece sau calda, umbre ce danseaza pe pereti, numar de becuri, putere totala, consum de energie si dimensiuni. Candelabrele sunt investitii de durata, iar majoritatea au factor de protectie mai mare decat cel standard pentru praf si apa. Candelabrele au mai multe socluri pentru bec in constructie, de la 3 pana la 8 socluri. Astfel, vei putea regla intensitatea luminoasa intr-o incapere prin montarea tuturor becurilor sau doar a catorva. Best Decor Idea ofera candelabre cu cristale Bohemia.  Precizia taieturii cristalului si designul bogat ofera claritate si luminozitate ansamblului si reflexii numeroase, inconfundabile. Lumina produsa se reflecta pe toate fatetele cristalelor, creand un joc de lumini si o stralucire impresionanta. Cristalele sunt sub forma unor sfere rombice, aplicate manual pe structura metalica si unele modele sunt decorate cu cristale la care se adauga amestecuri colorate in formula de baza a sticlei.

Cu sediul in Bucuresti, firma Best Decor Idea se ocupa de comercializarea online a unei game variate de corpuri de iluminat si accesorii. Produsele oferite au un design modern sau clasic, ceea ce iti ofera posibilitatea de a putea alege modelul care ti se potriveste cel mai bine. Toata gama de produse este de inalta calitate si provine de la producatori de seama din Germania, Italia, Spania, Polonia, Belgia, Slovacia si Austria. Fiecare produs este insotit de o garantie de functionare de 2 ani si o fisa tehnica. Corpurile de iluminat se pot monta foarte usor gratie sistemelor moderne de instalare. In prezent, Best Decor Idea comercializeaza peste 50000 de produse.

Pentru informatii suplimentare si comenzi acceseaza pagina magazinului online sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Acceseaza pagina de internet a magazinului online al firmei Best Decor Idea si vei gasi modelul care sa ti se potriveasca si sa iti placa. Oferta este ampla, deci cu siguranta se gasesc modele pentru toate gusturile, care sa ofere eleganta si rafinament oricarei locuintei. Achizitioneaza candelabre oferite de Best Decor Idea pentru un decor de invidiat al casei tale.

Datele de contact ale firmei Best Decor Idea:

Adresa firmei: Str. Almasu Mic, Nr. 13, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0724 341 946

Email: comenzi@lustre-online.eu

Comments are closed.