Best Decor Idea – Lumineaza-ti casa cu cap si cu led-uri!

Vremea lustrelor vechi de tip caracatita (cu acele brate care nu functionau niciodata toate, din varii motive) a apus. Odata cu noile tehnologii s-a schimbat si felul in care alegem sa ne luminam locuinta. Cu ce anume produs alegem s-o facem este foarte important, indiferent ca este vorba despre un apartament la bloc sau o casa pe pamant. Lumina este parte definitorie a ambientului si cheia in procesul design-ului interior. Tocmai de aceea alegerile pe care le facem trebuie sa fie ferme, si fara echivoc.

best idea decorEste bine sa prospectam piata inainte de a face o alegere, avand in vedere ca un corp prost sau ieftin de iluminat, facut din materiale neconforme cu normele de protectie impotriva incendiilor – spre exemplu – ne poate pune in pericol atat viata, cat si locuinta in sine. Tocmai de aceea, noi am prospectat piata pentru voi si ne-am oprit la firma Best Decor Idea – infiintata in 2011 in Bucuresti – o companie care a ales calea online de a veni in intampinarea celor interesati, printr-o gama variata de corpuri de iluminat si accesorii. Utile dar si foarte moderne, corpurile de iluminat cu led-uri comercializate de Best Decor Idea sunt o solutie aleasa de catre tot mai multi clienti, datorita faptului ca sunt foarte practice, dar si pentru ca aduc costuri scazute pe factura de energie electrica.

Indiferent de stilul pe care l-ati ales sau pe care il preferati, chiar daca sunteti decis sau nehotarati, pe site-ul www.lustre-online.eu veti gasi intotdeauna solutiile cele mai potrivite, pe langa multele idei decorative. Iar daca sunteti pe genul freestyle si evitati un stil anume, puteti alege diferite alte combinatii.

In functie de cum v-ati mobilat casa, puteti alege produse moderne sau clasice, integrandu-le usor in linia aleasa. Confectionate din materiale precum metal, crom sau sticla plus imbinarile dintre acestea, corpurile de iluminat se gasesc sub diferite forme si marimi, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Pentru cele mai exclusiviste gusturi, firma lucreaza si cu cristale sau elemente Swarovski. Important: la fiecare produs in parte, producatorul va ofera o garantie de 2 ani de functionare! De asemenea, toate corpurile de iluminat cu led-uri va sunt recomandate calduros, atat pentru interior cat si pentru exteriorul casei.

Dar sa “rasfoim” putin catalogul si sa vedem mai exact ce produse ne pun la dispozitie cei de la Best Decor Idea: corpuri de iluminat cu leduri, corpuri de iluminat economic, candelabre, aplice, lampadare, veioze, spoturi, neoane, reflectoare, lanterne, corpuri de iuminat pentru birou, corpuri de iluminat pentru baie, lustre, plafoniere, corpuri de iluminat pentru exterior si multe astfel de produse conexe. Firma comercializeaza in prezent peste 50.000 de produse, astfel este practic imposibil sa nu gasiti ceva care sa va satisfaca gusturile, cu atat mai mult cu cat nu sunt impartasite si de partenerul de viata. Calitatea produselor este garantata de certificatul aferent dar si de provenienta lor, de la producatorii de seama din: Belgia, Slovacia, Austria, Germania, Italia, Spania si Polonia.

Datorita sistemelor moderne de instalare, corpurile de iluminat de la Best Decor Idea pot fi montate foarte usor in orice locuinta, odata ce legaturile electrice sunt facute.

Comments are closed.