Cutii depozitare bucatarie – Gatit si Servit

d3f91bc0581e92f5bd7eb1c417a44f0eIn bucatarie intotdeauna trebuie sa depozitezi ustensile si echipamente, precum si diverse produse si alimente, de aceea magazinul online Gatit si Servit ofera cutii depozitare pentru bucatarie. Poti comanda simplu si rapid la un pret avantajos cutii pentru depozitare, pentru ca totul sa fie cat mai organizat la tine in bucatarie. Fie ca vrei sa comanzi aceste produse pentru tine sau sa le faci cadou, le vei putea comanda din confortul casei tale si le vei primi acasa prin curierat in cel mai scurt timp. Folosind cutiile de depozitare pentru bucatarie oferite de Gatit si Servit, vei putea feri produsele alimentare de infiltrarea aerului, a mirosurilor neplacute sau a umiditatii. Aceste cutii de depozitare pentru bucatarie sunt perfect etanse si nu reactioneaza in niciun fel cu produsele alimentare.

In magazinul online Gatit si Servit gasesti cutii produse de O’lala GmbH de diverse forme, care se inchid ermetic si pastreaza toate aromele si caracteristicile continutului alimentar. Produsele precum pastele, cerealele si dulciurile se inmoaie deseori din cauza umiditatii din aer si atunci nu pot fi lasate mult timp neconsumate. Pastrate insa in cutii de depozitare pentru bucatarie speciale, ele isi mentin proprietatile pentru mai mult timp, cu o inchidere perfect etansa.

Materialul din care sunt confectionate recipientele nu are un miros specific si are o grosime de 3 mm care il face rezistent la spargere si crapare. La rezistenta si lipsa de reactie chimica sau de interferenta cu mirosul se adauga rezistenta la temperaturi mari si mici. In recipiente pot fi puse preparate fierbinti fara a afecta structura materiala, iar in acelasi timp acestea pot fi tinute in frigider fara nicio problema. Dupa utilizare, cutiile de depozitare se spala cu usurinta impreuna cu lingurita din dotare. Sunt produse de calitate superioara, cu un design de exceptie si o gama variata de modele si culori. In plus, produsele respecta toate standardele internationale legate de siguranta alimentelor.

Cu punct de desfacere in Cluj-Napoca, magazinul online Gatit si Servit ofera clientilor o gama variata de accesorii pentru bucatarie si de uz casnic, sub forma recipientelor pentru bucatarie, obiectelor ceramice pentru depozitare si a vaselor de gatit, rasnitelor de sare si piper, cutiilor din acryl special, cutitelor si tacamurilor pentru copii. Toate produsele oferite se caracterizeaza prin functionalitate, calitate si design. Conditiile de achizitie si de livrare a produselor comandate sunt avantajoase pentru orice client, care poate alege plata prin ramburs sau in momentul comenzii. Accesoriile pentru bucatarie pot fi cu succes oferite cadou sau cumparate pentru propriul uz, fiind obiecte indispensabile in oricare bucatarie.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite si despre cutiile de depozitare pentru bucatarie, acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta echipei Gatit si Servit! Fiecare cutie se livreaza intr-un ambalaj prezentabil din carton lucios, ceea ce face produsele ideale si pentru cadouri. Inafara de utilitatea maxima pe care o aduc in gospodarie, aceste obiecte imbunatatesc si aspectul locuintei. Achizitioneaza cutii de depozitare pentru bucatarie oferite de Gatit si Servit pentru a face un cadou frumos si util cuiva drag!

 Datele de contact ale firmei Gatit si Servit

Adresa firmei: Str. Pandurilor, Nr.12, Cluj-Napoca

Telefon: 0756 656 984

Comments are closed.