Cu Cipri Electrik, casa din vis devine realitate!

Cu Cipri Electrik, casa din vis devine realitate!Doresti sa iti construiesti casa visurilor tale, iar pentru aceasta ai nevoie de un constructor si nu stii la cine sa apelezi? Firma Cipri Electrik din Bucuresti iti ofera servicii complete, de la faza de consultanta, proiectare si finalizand cu executia propriu-zisa a casei pe care ti-o doresti atat de mult.

Dar ce inseamna casa la rosu?

Prin “casa la rosu” se intelege constructia unei casei fara executarea de finisaje si fara partea exterioara a acoperisului. In faza de rosu sunt incluse fundatia, zidaria si structura acoperisului din lemn. In aceasta faza nu este realizata nici partea de instalatie electrica, tevile de apa si gaze naturale sau racordarea la utilitati, acestea fiind considerate finisaje.

Daca ai ajuns la etapele procesului de constructie inseamna ca ai trecut peste faza de cumparare a terenului si tot ce inseamna acte: avize, autorizatii si proiect, pentru viitoarea constructie. Pentru ridicarea cu succes a unei case este indicat sa ai o comunicare stransa si serioasa cu constructorul, furnizorul de materiale si alti factori care vor fi implicati in constructia casei tale.

Inaintea executarii fundatiei casei, trebuie efectuate cateva lucrari premergatoare inceperii executiei propriu-zise a acesteia. Aceste lucrari constau in: amenajarea terenului, trasarea fundatiei, lucrari de sapaturi si sprijiniri.

Amenajarea terenului cuprinde urmatoarele:

– curatarea terenului de arbusti si tufisuri;
– indepartarea vegetatiei pana la o adancime de aproximativ 20 de cm, lucru ce se poate face manual sau mecanizat;
– daca situatia o cere, demolarea unor fundatii existente sau a unor constructii vechi pentru care s-a obtinut in prealabil o autorizatie de demolare;
– devierea unor retele existente pe teren conform avizelor obtinute la autorizarea constructiei;
– nivelarea terenului in cazul in care proiectantul cere acest lucru in proiectul tehnic.

Dupa trasarea perimetrului casei conform proiectului realizat de arhitect, vor incepe lucrarile de sapatura a fundatiei casei. Fundatia este unul dintre cele mai importante elemente ale infrastructurii unei case. Aceasta preia si transmite terenului, pe care este amplasata, incarcarile transmise de suprastructura. In functie de cota stabilita de arhitect, adancimea de inghet, natura terenului si zona seismica, vei sti pana la ce adancime vor fi executate sapaturile. Daca adancimea sapaturilor depasesc inaltimea de 2 metri este necesara montarea unor sprijiniri ale malurilor care pot fi metalice sau din lemn.

Dupa executarea sapaturii, urmatorul pas este acela de a turna primul strat de beton in santurile realizate, acela fiind betonul de egalizare care are rolul de a prelua neregularitatile terenului si de a fixa stalpii de fundatie.

Dupa ce am incercat sa iti aratam care sunt unii din principalii pasi in realizarea unei case la rosu, iti recomandam cu mare incredere sa apelezi la firma Cipri Electrik din Bucuresti. Experienta acumulata in constructia de case, incepand din anul 2007, colaborarea cu furnizori ce asigura livrarea de materiale de cea mai buna calitate si finalizand cu experienta si calificarea superioara a personalului acestei firme, toate detaliile ii califica a fi o alegere perfecta pentru a ridica, de la vis la realitate, casa pe care ti-o doresti atat de mult.

Cipri Electrik din Bucuresti iti transforma visul in realitate!Cu Cipri Electrik, casa din vis devine realitate!1

Daca ai nevoie de o constructie casa la rosu, ia legatura cu Cipri Electrik. Pentru contact, apeleaza numerele 0727-921.576 si 0724-129.926 sau trimite un e-mail pe adresa office@ciprielectrik.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre lustra cu ventilator.

Comments are closed.