Cu Cablero ridici si muntii!

Ai nCu Cablero ridici si muntii!evoie de cabluri de tractiune din otel de cea mai buna calitate, pe care sa le utilizezi in activitatea ce o desfasori si nu stii de unde sa le achizitionezi? Daca te afli in aceasta situatie, firma Cablero din Iasi iti pune la dispozitie o gama foarte larga si variata de cabluri de tractiune, din otel.

Unul din materialele folosite foarte des in vaste domenii ale industriei, si nu numai, sunt cablurile de tractiune din otel. Clasificarea cablurilor din otel se face dupa anumite criterii. In functie de suprafata sarmei, acestea pot fi mate sau zincate. Daca clasificam cablurile in functie de sectiunea lor transeversala, atunci se pot observa cabluri rotunde sau cabluri plate. Daca luam in considerare greutatea pe care o pot ridica, sectiunea creste direct proportional cu ea.

Cablurile se mai pot clasifica in:

– Cabluri simple;
– Cabluri duble, constructie normala;
– Cabluri duble, constructie combinata;
– Cabluri speciale;
– Cabluri antigiratorii.

Domeniile unde sunt folosite aceste cabluri sunt urmatoarele:

– Pentru ancorare;
– In aviatie;
– Exploatari forestiere;
– Macarale;
– Sonde de extractie;
– Dragline;
– Foraj;
– Ascensoare;
– Pescuit;
– Macarale navale;
– Trolii.

Dat fiind faptul ca aceste cabluri se utilizeaza in domenii in care nu poti sa iti permiti ca ele sa se rupa, calitatea acestor cabluri trebuie sa fie una deosebita. De aceea, nu trebuie sa faci rabat de la calitate cand este vorba de achizitionarea echipamentelor necesare unei bune desfasurari a propriei activitati. Folosirea echipamentelor necorespunzatoare sau de calitate inferioara, duce la un pericol crescut de accidentare.

Cablurile de tractiune sunt des folosite pentru ridicarea de greutati mari. Aceste cabluri se folosesc la macarale, pentru palane, pentru poduri rulante pentru ascensoare si pentru orice alte utilaje care necesita mutarea unor greutati dintr-un loc in altul.

Cand vei achizitiona un cablu de tractiune din otel, trebuie sa cunosti o serie de detalii tehnice, pentru a alege materialul cel mai potrivit pentru tine. Astfel, este bine sa stii dimensiunea si grosimea cablului de care ai nevoie, clasa si diametrul nominal, sensul si tipul cablarii, destinatia cablului, temperatura de lucru si sarcina maxima pentru care poate fi utilizat. Pentru alegerea corecta a cablului de care ai nevoie, specialistii firmei iesene Cablero te vor indruma si sfatui, astfel incat sa alegi cablul care ti se potriveste cel mai bine.

Firma Cablero comercializeaza cabluri de tractiune ce sunt realizate prin rasucirea sau impletirea sarmelor trefilate fabricate din otel ce are un continut mediu sau ridicat de carbon. Cablurile ce au sectiunea rotunda se realizeaza prin infasurarea sarmelor in spire elicoidale.

Experienta vasta in domeniul cablurilor de tractiune din otel face ca firma Cablero sa satisfaca necesitatile fiecarui client al sau. Gama variata de produse oferite pot multumi toate cererile de pe piata, dat fiind faptul ca aceste cabluri sunt de o calitate deosebita.

In concluzie, nu putem decat sa iti recomandam sa apelezi cu incredre la produsele comercializate de firma Cablero din Iasi. Cu Cablero ridici si muntii!1Colaboarea ta cu aceasta firma nu va face decat sa certifice inca o data calitatea deosebita a cablurilor comercializate de aceasta firma.

Daca ai nevoie de cabluri de tractiune otel, ia legatura cu firma Cablero. Pentru contact, apeleaza numarul 0232-263.030 sau trimite un e-mail pe adresa office@cablero.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre unituri dentare second hand.

Comments are closed.